Kérjük, jelentkezzen be!

Felhívjuk kedves látogatóink figyelmét, hogy a jelen menüponthoz tartozó tartalmak csak előzetesen jóváhagyott regisztráció után tekinthetőek meg.

Ha Ön már regisztrált felhasználónk, kérjük, jelentkezzen be!

Bejelentkezés

Regisztráció

Regisztrációját gyorsan és könnyedén elvégezheti, néhány egyszerű adat megadásával. Regisztráció esetén hozzájuthat kiegészítő anyagainkhoz, AMC termékvideóinkhoz, hasznos dokumentációinkhoz is.

Elfelejtett jelszó

Írja be e-mail címét az alábbi mezőbe. Perceken belül elküldjük Önnek új jelszavát, amellyel ismét bejelentkezhet az oldalra.

Néhány vitathatatlan érv az Ajax mellett

  • Szakemberként neked is a KÖNNYŰ TELEPÍTÉS a legfontosabb, és persze az, hogy ügyfeleid elégedettek legyenek.
  • Ezt garantálják az Ajax rendszerek, hiszen az eszközök LETISZTULT, MODERN KIALAKÍTÁSA hamar elnyeri a vevők tetszését.
  • Mivel VEZETÉKNÉLKÜLI RENDSZERRŐL beszélünk, megspórolhatod a kábelezéssel járó munkát, illetve a vezetékek rongálódása miatt bekövetkező későbbi problémákat.
  • Az ÖNELLENŐRZŐ funkciónak köszönhetően a központ folyamatosan monitorozza a rendszer állapotát, így megelőzhető, vagy időben észlelhető a ha probléma lép fel.
  • Az Ajax Desktop alkalmazás SEGÍT EGYSZERŰSÍTENI az Ajax biztonsági rendszereinek karbantartását a telepítők és távfelügyeleti mérnökök számára.

Újdonságok

Ajax PRO Desktop alkalmazás

Most csak egy számítógép és az Ajax PRO Desktop segítségével gyorsan konfigurálhatja a rendszert, módosíthatja a beállításokat, kezelheti a hozzáférés-vezérlést és megtekintheti a védett helyek állapotát.

2019.06.06.