Üzletek és irodák védelme

Az Ajax tökéletes megoldás az üzleti világban, hiszen jelenleg ennél nem létezik okosabb riasztórendszer a piacon. Alább kifejtjük pontosan, hogy miért.

 

 

Fontos az üzletek biztonságánál, betörés esetén a kommunikáció. Ez történhet a távfelügyelet felé, mobiltelefonra applikációval, és mobiltelefonra hívással vagy SMS értesítéssel. Távolról a rendszer akár GPRS-en vagy LAN-on keresztül is ellenőrizhető.

Pár szót ejtünk a mobilalkalmazás fontosságáról is. Ma már az okosrendszereknek van felhőszolgáltatása, mobilalkalmazása.  Miután telepítette az alkalmazást okoseszközére-tabletjére, vagy telefonjára- akkor is ellenőrizheti a megfigyelt területet, ha Ön épp nem tartózkodik a helyszínen.

Ha a rendszert távfelügyeleti szolgálattal együtt használja, gyanús történés esetén perceken belül járőrszolgálat érkezik, és ellenőrzik a helyszínt. Irodáknál, üzletházaknál ahol jelentős dokumentumok, nagyobb pénzösszegek foroghatnak kockán, rendkívül fontos a riasztórendszer gyorsasága, mit takar ez? --> Behatolás, vagy annak kísérlete esetén, a legfontosabb, hogy a riasztórendszernek kicsi legyen a reakcióideje, és rögtön jelezzen a távfelügyelet számára. Mivel az Ajax rendszerek reakció ideje az egyik leggyorsabb a piacon, így efelől semmiképp nem kell aggódnunk.

Egyéb fontos paraméterek, amiért az Ajax a legjobb választás

A második generációs intelligens vezérlőközpont négy kommunikációs csatornával, egy új, nagy teljesítményű processzorral, háromszoros RAM kapacitással és kétszeres flash memória kapacitással rendelkezik. A Hub Plus figyeli az Ajax-érzékelők működését, és rögtön figyelmezteti a tulajdonost és a távfelügyeleti céget riasztás esetén. Wi-Fi, Ethernet, WCDMA és GSM használatával riasztásokat küldhet a központi megfigyelő állomásnak és a rendszer tulajdonosának. Minimum 12 másodpercenként ellenőrzi az érzékelők működését, elektromos áramkimaradás esetén pedig értesítést küld, és az akkumulátorról akár 16 órán keresztül is működni tud. 


 

 

Legfrissebb híreink

Hogyan váltja ki az Ajax Jeweller rádió protokollja a vezetékeket?

A vezeték adta biztonságérzet egy illúzió, mivel a vezetékek sérülékenyek, így elegendő egy rágcsáló vagy pár bogár ahhoz, hogy kárt okozzanak a riasztórendszerben, nem beszélve arról, hogy maga a felhasználó véletlenül is elvághatja a kábelt házimunka közben.

Az AJAX riasztórendszer legújabb fejlesztései

Frissített operációs rendszerrel új funkciók érhetők el, Hub 2 Plus központtal még nagyobb létesítményeket lehet védeni, az új MultiTransmitter lehetőséget ad a vezetékes eszközök integrálására az AJAX riasztórendszerbe, a StreetSiren DoubleDeck-en a biztonságtechnikai cégek megjeleníthetik a logójukat és az elérhetőségeiket.

Ajax Hub

Miért az Ajax a legjobb választás a telepítők és a felhasználók számára is?