Nagyobb épületek, létesítmények védelme

 
 
Raktárhelyiségek, gyárak, tömegparkolók esetén az egyetlen és legfontosabb szempont, az a terület mérete. Ezen objektumok védelménél a legnagyobb kihívás ,a megvédeni kívánt terület kiterjedt méretéből adódik. Azaz egy rendszerrel hatalmas területet kell megfigyelni, és védelmezni.
 
Ami ilyen esetben fontos az az, hogy a létesítményen belül elhelyzkedő kisebb területek is védve legyenek, illetve összességében az egész terület megfelelő védelmet kapjon. Persze ilyenkor egyéb  biztonságtechnikai megoldásokat is használnunk kell, úgy mint megfigyelőkamerák, füst-és tűzérzékelők, stb. Természetesen mindezekkel együtt sem hagyható el a megfelelő riasztórendszer, amely elegendő partícióval rendelkezik,és amivel több külön álló egységre tudjuk osztani a megfigyelt területet.
 
Az Ajax riasztóközpontok maximálisan képesek ellátni egy nagyobb létesítmény védelmét. Sok különálló partíciót, azaz rendszert tudunk elkülöníteni egymástól, ígyt több részt is külön tudunk élesíteni, hatástalanítani, kezelni.
 
Az Ajax Hub Plus riasztóközpontot úgy tervezték, hogy nagy helyiségeket védjen. Az új, erőteljes processzor és a megnövekedett memóriakapacitás bővítette a riasztóközpont képességeit: legfeljebb 150 érzékelő és 50 kamera csatlakoztatható a Hubhoz, hozzáadhat 50 felhasználót, és 25 csoportot hozhat létre.  A riasztórendszert ki tudjuk bővíteni vezetéknélküli zónákkal is, azokon a helyeken, ahol a vezetékezés nem lehetséges.A felhasználóknak külön-külön jogokat lehet biztosítni, hogy melyik partícióhoz, területhez férhetnek hozzá.
 
 
 
 
Itt is elengedhetetlen a kommunikáció
 
Az Ajax okosrendszer képes többféle módon  kommunikálni , egy rendszer működése pedig akkor a legstabilabb, ha minél több csatornán kommunikál.
 
Az Ajax  Hub Plus  Wi-Fi, Ethernet, WCDMA és GSM hálózatokon keresztül is csatlakozhat az internethez. Ezek a funkciók együttesen biztosítják az stabil kapcsolatot és azonnali riasztást a tulajdonos okostelefonjához és a központi megfigyelő állomáshoz.
 

Legfrissebb híreink

Hogyan váltja ki az Ajax Jeweller rádió protokollja a vezetékeket?

A vezeték adta biztonságérzet egy illúzió, mivel a vezetékek sérülékenyek, így elegendő egy rágcsáló vagy pár bogár ahhoz, hogy kárt okozzanak a riasztórendszerben, nem beszélve arról, hogy maga a felhasználó véletlenül is elvághatja a kábelt házimunka közben.

Az AJAX riasztórendszer legújabb fejlesztései

Frissített operációs rendszerrel új funkciók érhetők el, Hub 2 Plus központtal még nagyobb létesítményeket lehet védeni, az új MultiTransmitter lehetőséget ad a vezetékes eszközök integrálására az AJAX riasztórendszerbe, a StreetSiren DoubleDeck-en a biztonságtechnikai cégek megjeleníthetik a logójukat és az elérhetőségeiket.

Ajax Hub

Miért az Ajax a legjobb választás a telepítők és a felhasználók számára is?