Lakás és családi ház védelme

 

Bármilyen biztonságtechnikai rendszert is vásárolunk, figyeljünk családunk igényeire is. Ez alatt azt értjük, hogy olyan rendszert válasszon, melynek működése a család legidősebb és legfiatalabb tagja számára is egyértelmű és kezelhető.

 Legyen a riasztórendszere:

-Felhasználóbarát

-Könnyen kezelhető

-Okos

-Gyors

-Mobillal összeköthető-távolról elérhető

-Nem utolsó sorban esztétikus, jó megjelenésű

 

Az Ajax rendszerek okosrendszerek, használatuk sok mindent megkönnyít és segítségére lehet. Már rögtön az egy kedvező tény, hogy az Ajax rendszerek telepítése könnyű és egyszerű. A készülék csak néhány perc alatt felszerelhető a SmartBracket tartó segítségével.

Az érintőképernyős Ajax kezelőkkel könnyű irányítani a rendszert, az idősebb generációnak sem okoz gondot, a fiatalok meg persze magától értetődően tudják majd használni.Könnyen üzemelhető be az Ajax rendszer, hiszen a Hub Plus riasztóközpont Wi-Fi modullal rendelkezik, így nem szükséges kábel használata a routerhez való csatlakozáshoz. Mobilalkalmazás segítségével beállítható a rendszer, és az érzékelők egyetlen kattintással kapcsolódnak.

 

 

 

Ami még fontos, hogy ha Ön családjával pár napra elutazik, nyaralni megy, ugyanolyan védelemben legyen az otthona, mint bármikor, sőt. Ilyenkor talán még fontosabb a tökéletes védelem. Persze több napos távollét esetén érdemes szólni a szomszédoknak, néha távoli eléréssel felkapcsolni a villanyokat, hogy úgy tűnjön otthon vannak. De ezek mellett a praktikus lépések mellett, komoly riasztóvédelem is kell, ami az Ajax rendszerekkel teljes mértékben elérhető.

Amíg Ön távol van, figyelheti otthonát az Ajax mobilos applikáció segítségével, csatlakoztathatja a rendszert a távfelügyelethez, így ha valamilyen gyanús dolog történik, a járőrszolgálat ott terem a helyszínen. Ami itt nagyon fontos, az a riasztórendszer reakció ideje, ami akkor jó, ha nagyon rövid. Az Ajax rendszerek nagyon gyorsan reagálnak, és azonnal jelzést indítanak ha valami rendellenes történés következik be.

 

Megjelenés, esztétika

Talán egy riasztórendszer esetén nem a kinézet a legfontosabb szempont, de igenis számít, hogy mennyire illeszkedik otthonunkhoz és környezetünkhöz.  Az Ajax rendszerek ezen a téren is a legjobb választás, hiszen letisztult, modern hatásúak, fehér vagy fekete színben kaphatóak, emellett a leg elegánsabb megjelenésű riasztórendszer a piacon. Az esztétika körébe tartozik még a kábelezés is, mert egy agyonkábelezett ház nem túl szép látvány.  Mivel az Ajax vezetéknélküli rendszer, ez a kérdéskör sem okozhat problémát számunkra.

 

Ajax fekete szett

 

 

 

Ajax fehér szett

 

 

Legfrissebb híreink

Hogyan váltja ki az Ajax Jeweller rádió protokollja a vezetékeket?

A vezeték adta biztonságérzet egy illúzió, mivel a vezetékek sérülékenyek, így elegendő egy rágcsáló vagy pár bogár ahhoz, hogy kárt okozzanak a riasztórendszerben, nem beszélve arról, hogy maga a felhasználó véletlenül is elvághatja a kábelt házimunka közben.

Az AJAX riasztórendszer legújabb fejlesztései

Frissített operációs rendszerrel új funkciók érhetők el, Hub 2 Plus központtal még nagyobb létesítményeket lehet védeni, az új MultiTransmitter lehetőséget ad a vezetékes eszközök integrálására az AJAX riasztórendszerbe, a StreetSiren DoubleDeck-en a biztonságtechnikai cégek megjeleníthetik a logójukat és az elérhetőségeiket.

Ajax Hub

Miért az Ajax a legjobb választás a telepítők és a felhasználók számára is?