Hírek

Levegőminőség monitorozása az Ajax LifeQuality segítségével

Az Ajax Systems bemutatja a LifeQuality-t, egy intelligens levegőminőség-monitort, amely egyesíti az orvosi mérési pontosságot a biztonságtechnika professzionalizmusával. A készülék a helyiség szén-dioxid-szennyezettségére, hőmérsékletére és levegő páratartalmára vonatkozóan szolgáltat adatokat a felhasználónak.

Bemutatjuk az újratervezett Ajax alkalmazásokat

Tisztább képek, nagyobb kontraszt, továbbfejlesztett betűtípusok, platformok közötti kompatibilitás, gyors hozzáférés az automatizálási eszközökhöz – mindez már elérhető a frissített Ajax alkalmazásokkal.

Ajax mozgásérzékelők immár igény szerinti fotó funkcióval

Már rendelhető a vizuális riasztás ellenőrzéssel rendelkező kamerás mozgásérzékelő Ajax MotionCam (PhOD) és MotionCam Outdoor (PhOD) új sorozata.

Ajax Fibra - A biztonsági ipar új etalonja

Az új vezetékes technológiával az Ajax ismét feszegeti a betörés-védelmi ipar határait.

Ismerje meg a Photo On Demand funkciót!

A Photo on Demand funkció lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy fényképeket készítsenek az érzékelők beépített kameráival.

Ajax StreetSiren DoubleDeck

Vezeték nélküli vandálbiztos kültéri sziréna klipzárral, felmatricázható előlappal, állítható hangerővel. A másodperc töredéke alatt reagál a riasztásra erős hangjelzéssel és fényes LED-jelzőkkel.

Megérkezett egy új, fejlettebb Ajax MultiTransmitter!

Bemutatjuk a MultiTransmitter új verzióját, az univerzális vezetékes érzékelők Ajax biztonsági rendszerbe való integrálását szolgáló modult.

Ajax kombinált tűzérzékelők

A legmegbízhatóbb tűzvédelmet kínálják a vezeték nélküli Ajax biztonsági rendszer érzékelői, amelyek azonnal figyelmeztetnek a füst jelenlétére, vagy a gyors hőmérséklet-emelkedésre.

Ajax ReX 2

Video-ellenőrzés, amely nem ismer határokat. A MotionCam és a MotionCam Outdoor detektorok mostantól kétszer nagyobb távolságra telepíthetők a Hubtól, és hamarosan betonfalak és fém válaszfalak mögé is beépíthetők lesznek.

MotionCam Outdoor

Kültéri vezeték nélküli mozgásérzékelő beépített kamerával, téves riasztás mentes technológiával.

Ajax Systems helyzetjelentés

Ezekben a napokban minden szem az ukrán-orosz konfliktusra irányult és sajnos megtörtént amitől mindannyian tartottunk, azonban az Ajax bebizonyította nekünk, hogy minden nap csodát tesz és a lehető legrövidebb idő alatt megvalósítja a lehetetlent...

Ajax otthon automatizálás

Otthon automatizálás az Ajaxtól - Teljes vezérlés egyetlen kattintással

Ajax OS Malevich 2.12 frissítés!

Több lehetőség az Ajax szirénáival - Teljes Hub kontroll! Az OS Malevich 2.12 frissítésével az Ajax szirénái figyelmeztetést adnak ajtónyitás esetén, akkor is ha a biztonsági rendszer ki van kapcsolva.

Ajax intelligens beázás elleni rendszer

Ajax intelligens beázás elleni rendszer.

DualCurtain Outdoor - Megbízható kerületvédelem

  Az Ajax DualCurtain Outdoor kétirányú mozgásérzékelő hatékonyan védi az ablakok, ajtók, bejáratok és kerítések területeit, akár 30 méteres fesztávon.

Comunello garázskapu automatizálás

A legjobb Comunello termékek tartóssága és minősége jól ismert és bizonyított. A kínálat újdonságai a garázskapu automatizálási készletek.

Ajax KeyPad Plus - Maximális biztonság és ellenőrzés

Az új KeyPad Plus gyors és biztonságos azonosítást kínál az Ajax rendszer felhasználói számára minimalista kialakítással, LED-kijelzéssel és a kontaktmentes beléptetés végtelen lehetőségeivel.

AJAX Security - Teljeskörű biztonsági megoldás hajókon

Az Ajax megoldásai megvédik a hajót a betörésektől, vízszivárgástól, tűztől és szén-monoxid-szivárgástól.

Ajax OS Malevich 2.10

Malevich 2.10: A szoftver, ami megnyeri a harcot a hamis riasztások ellen. Az OS Malevich 2.10 a szakma legjobb gyakorlatait alkalmazza az Ajax biztonsági rendszerben a hamis riasztások leküzdésére.

Ajax MotionCam – Vizuális riasztásellenőrzés pillanatok alatt

A MotionCam egy fényképezőgéppel felszerelt mozgásérzékelő. Több mint egy fotó és gyorsabb, mint egy videó. A MotionCam segítségével a felhasználó és a távfelügyelet is ellenőrizni tudja, hogy mi okozta a riasztást.

Az AJAX riasztórendszer legújabb fejlesztései

Frissített operációs rendszerrel új funkciók érhetők el, Hub 2 Plus központtal még nagyobb létesítményeket lehet védeni, az új MultiTransmitter lehetőséget ad a vezetékes eszközök integrálására.

Ajax - Esztétikus, okos, vezetéknélküli

A legjobb választás a felhasználók és a telepítők számára.