Hírek

Az Ajax Systems termékeit a rangos Red Dot Design Award díjjal tüntették ki.

Az Ajax Systems történetében először, termékeit a rangos Red Dot Design Award díjjal tüntették ki intelligens termékek és belsőépítészeti elemek kategóriában.

Alap Hub és FireProtect 2 – most egy lehetséges kombináció

A két FP2 modell és az Ajax hub közötti kompatibilitás egyetlen követelménye a hub firmware frissítése.

Az új Ajax Tér bemutatása

Izgalmas hír minden Ajax felhasználónak, vagy azoknak, akik hamarosan azzá válnak – létrejött az Ajax Tér, egy innovatív platform, amely egyesíti a régi és az új Ajax legjavát.

Az Ajax NVR a változás motorja

Az Ajax NVR (Network Video Recorder) partnerünk első lépése a CCTV világba, és a felhasználók reakcióiból ítélve igen sikeres lépés.

Kamerák és rögzítők – nemcsak szépek, de okosak is!

Nemrég mutatta be az Ajax a legújabb termékeit, amelyek új irányt szabnak a kamerás megfigyelésnek.

Ajax Special Event: Urald a teret!

Készüljön fel egy új jövőképre!

Ajax - Intelligens professzionális biztonsági rendszer

Az Ajax Systems Európa legnagyobb biztonságtechnikai rendszerek gyártója, amely hardveres és szoftveres megoldásokat fejleszt a biztonság és a kényelem érdekében.

Teljes védelem: Ismerje meg az Ajax FireProtect 2-t!

Magasabb szintű megelőzés és a vagyon, az egészség és az emberi életek védelme!

Ablakautomatizálás Ajax intelligens forgatókönyvekkel

A helyiségben lévő ablakok automatikus nyitásának köszönhetően elkerülhető, hogy a magas páratartalom vagy szén-dioxid maradandó egészség- vagy vagyonkárosodást okozzon a lakóházban, ipari üzemben, pince tartózkodóknak.

Ajax FireProtect 2 hő, füst és széndioxid érzékelő

Az Ajax FireProtect 2 hő, füst és széndioxid érzékelő arra lett tervezve, hogy megfeleljen bizonyos szabványoknak és magasabb szintű, megbízhatóbb teljesítményt nyújtson, mint az elődje.

Ajax LifeQuality és LightSwitch Készen áll az Ajax okosotthonra?

Készen áll az Ajax okosotthonra?

AJAX Telepítői képzések

Ajax workshop és az Ajax fibra képzésre szeretettel várunk minden érdeklődő kollégát 2023.02.24-én.

Levegőminőség monitorozása az Ajax LifeQuality segítségével

Az Ajax Systems bemutatja a LifeQuality-t, egy intelligens levegőminőség-monitort, amely egyesíti az orvosi mérési pontosságot a biztonságtechnika professzionalizmusával. A készülék a helyiség szén-dioxid-szennyezettségére, hőmérsékletére és levegő páratartalmára vonatkozóan szolgáltat adatokat a felhasználónak.

Bemutatjuk az újratervezett Ajax alkalmazásokat

Tisztább képek, nagyobb kontraszt, továbbfejlesztett betűtípusok, platformok közötti kompatibilitás, gyors hozzáférés az automatizálási eszközökhöz – mindez már elérhető a frissített Ajax alkalmazásokkal.

Ajax mozgásérzékelők immár igény szerinti fotó funkcióval

Már rendelhető a vizuális riasztás ellenőrzéssel rendelkező kamerás mozgásérzékelő Ajax MotionCam (PhOD) és MotionCam Outdoor (PhOD) új sorozata.

Ajax Fibra - A biztonsági ipar új etalonja

Az új vezetékes technológiával az Ajax ismét feszegeti a betörés-védelmi ipar határait.

Ismerje meg a Photo On Demand funkciót!

A Photo on Demand funkció lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy fényképeket készítsenek az érzékelők beépített kameráival.

Ajax StreetSiren DoubleDeck

Vezeték nélküli vandálbiztos kültéri sziréna klipzárral, felmatricázható előlappal, állítható hangerővel. A másodperc töredéke alatt reagál a riasztásra erős hangjelzéssel és fényes LED-jelzőkkel.

Megérkezett egy új, fejlettebb Ajax MultiTransmitter!

Bemutatjuk a MultiTransmitter új verzióját, az univerzális vezetékes érzékelők Ajax biztonsági rendszerbe való integrálását szolgáló modult.

Ajax kombinált tűzérzékelők

A legmegbízhatóbb tűzvédelmet kínálják a vezeték nélküli Ajax biztonsági rendszer érzékelői, amelyek azonnal figyelmeztetnek a füst jelenlétére, vagy a gyors hőmérséklet-emelkedésre.

Ajax ReX 2

Video-ellenőrzés, amely nem ismer határokat. A MotionCam és a MotionCam Outdoor detektorok mostantól kétszer nagyobb távolságra telepíthetők a Hubtól, és hamarosan betonfalak és fém válaszfalak mögé is beépíthetők lesznek.

MotionCam Outdoor

Kültéri vezeték nélküli mozgásérzékelő beépített kamerával, téves riasztás mentes technológiával.

Ajax Systems helyzetjelentés

Ezekben a napokban minden szem az ukrán-orosz konfliktusra irányult és sajnos megtörtént amitől mindannyian tartottunk, azonban az Ajax bebizonyította nekünk, hogy minden nap csodát tesz és a lehető legrövidebb idő alatt megvalósítja a lehetetlent...

Ajax otthon automatizálás

Otthon automatizálás az Ajaxtól - Teljes vezérlés egyetlen kattintással

Ajax OS Malevich 2.12 frissítés!

Több lehetőség az Ajax szirénáival - Teljes Hub kontroll! Az OS Malevich 2.12 frissítésével az Ajax szirénái figyelmeztetést adnak ajtónyitás esetén, akkor is ha a biztonsági rendszer ki van kapcsolva.

Ajax intelligens beázás elleni rendszer

Ajax intelligens beázás elleni rendszer.

DualCurtain Outdoor - Megbízható kerületvédelem

  Az Ajax DualCurtain Outdoor kétirányú mozgásérzékelő hatékonyan védi az ablakok, ajtók, bejáratok és kerítések területeit, akár 30 méteres fesztávon.

Comunello garázskapu automatizálás

A legjobb Comunello termékek tartóssága és minősége jól ismert és bizonyított. A kínálat újdonságai a garázskapu automatizálási készletek.

Ajax KeyPad Plus - Maximális biztonság és ellenőrzés

Az új KeyPad Plus gyors és biztonságos azonosítást kínál az Ajax rendszer felhasználói számára minimalista kialakítással, LED-kijelzéssel és a kontaktmentes beléptetés végtelen lehetőségeivel.

AJAX Security - Teljeskörű biztonsági megoldás hajókon

Az Ajax megoldásai megvédik a hajót a betörésektől, vízszivárgástól, tűztől és szén-monoxid-szivárgástól.

Ajax OS Malevich 2.10

Malevich 2.10: A szoftver, ami megnyeri a harcot a hamis riasztások ellen. Az OS Malevich 2.10 a szakma legjobb gyakorlatait alkalmazza az Ajax biztonsági rendszerben a hamis riasztások leküzdésére.

Ajax MotionCam – Vizuális riasztásellenőrzés pillanatok alatt

A MotionCam egy fényképezőgéppel felszerelt mozgásérzékelő. Több mint egy fotó és gyorsabb, mint egy videó. A MotionCam segítségével a felhasználó és a távfelügyelet is ellenőrizni tudja, hogy mi okozta a riasztást.

Az AJAX riasztórendszer legújabb fejlesztései

Frissített operációs rendszerrel új funkciók érhetők el, Hub 2 Plus központtal még nagyobb létesítményeket lehet védeni, az új MultiTransmitter lehetőséget ad a vezetékes eszközök integrálására.

Ajax - Esztétikus, okos, vezetéknélküli

A legjobb választás a felhasználók és a telepítők számára.