Hírek

Hogyan váltja ki az Ajax Jeweller rádió protokollja a vezetékeket?

A vezeték adta biztonságérzet egy illúzió, mivel a vezetékek sérülékenyek, így elegendő egy rágcsáló vagy pár bogár ahhoz, hogy kárt okozzanak a riasztórendszerben, nem beszélve arról, hogy maga a felhasználó véletlenül is elvághatja a kábelt házimunka közben.

Az AJAX riasztórendszer legújabb fejlesztései

Frissített operációs rendszerrel új funkciók érhetők el, Hub 2 Plus központtal még nagyobb létesítményeket lehet védeni, az új MultiTransmitter lehetőséget ad a vezetékes eszközök integrálására az AJAX riasztórendszerbe, a StreetSiren DoubleDeck-en a biztonságtechnikai cégek megjeleníthetik a logójukat és az elérhetőségeiket.

Ajax Hub

Miért az Ajax a legjobb választás a telepítők és a felhasználók számára is?

Az Ajax nemcsak értesít a veszélyről, hanem aktívan be is avatkozhat

A forgatókönyvek tervezhetővé teszik a biztonsági módok közötti váltást.

Ajax, több mint biztonság

Több, mint 40 mérnök, számítástechnikai szakember és különböző iparági szakember vesz részt új termékek és megoldások kifejlesztésében, amelyek közül öt szabadalmaztatott az Egyesült Államokban.

Hamarosan elérhető! - MotionCam, többfunkciós érzékelő

Képeket készítő mozgásérzékelő - életünket megkönnyítő technológia.

Ajax Hub2 riasztóközpont jellemzői

Vezetéknélküli okos rendszereivel az Ajax, a riasztók új generációját képviseli. Ön mit tud róla?

Ajax pánikgomb – Egyetlen gombnyomás a segítség

Veszélyhelyzet esetén a gomb megnyomásával azonnal értesítheti a távfelügyeleti központot. A sikeres értesítést a gomb zöld fénnyel jelzi.

Könnyű kezelhetőség – számtalan csatlakozással is

Könnyedén csatlakoztathatja az Ajaxot a biztonsági társaság központi megfigyelő állomásához, és ha van saját biztonsági szolgáltatása, akkor az Ajax PRO Desktop alkalmazással könnyedén konfigurálhatja és kezelheti a rendszerét távolról.

Ajax, mint kiskereskedelmi biztonsági rendszer

A statisztikák szerint a kiskereskedelmek évi bevételük 1-2%-át vesztik el a lopások miatt. A nagyobb kiskereskedőknek ez a pár százalék akár napi több ezer euró kiesést is jelenthet.

Végtelenül okos riasztó

Az AJAX Hub 2 használatával nem kell többé folyamatosan a kamera felvételeket bámulnia ahhoz, hogy megtudja mi váltotta ki a riasztást.

Ajax Hub Plus központ

A második generációs intelligens vezérlőközpont négy kommunikációs csatornával, egy új, nagy teljesítményű processzorral, háromszoros RAM kapacitással és kétszeres flash memória kapacitással.

Ajax MotionProtect Curtain

Az Ajax MotionProtect Curtain egy vezeték nélküli mozgásérzékelő, amelynek függönylencse nagy távolságokkal és szűk észlelési területen működik.

Amit az AJAXRÓL tudni kell! - Univerzális okosriasztó

A több európai díjjal is rendelkező AJAX, túlmutat egy egyszerű riasztórendszeren: széleskörű megoldást nyújt otthona védelmére és automatizálására.

Ajax okos riasztórendszerek

Tökéletes biztonsági rendszer mindössze pár kattintással. Ismeri az AJAX rendszereket?

Ajax PRO Desktop alkalmazás

Most csak egy számítógép és az Ajax PRO Desktop segítségével gyorsan konfigurálhatja a rendszert, módosíthatja a beállításokat, kezelheti a hozzáférés-vezérlést és megtekintheti a védett helyek állapotát.