Hírek

Ajax OS Malevich 2.12 frissítés!

Több lehetőség az Ajax szirénáival - Teljes Hub kontroll! Az OS Malevich 2.12 frissítésével az Ajax szirénái figyelmeztetést adnak ajtónyitás esetén, akkor is ha a biztonsági rendszer ki van kapcsolva.

Ajax intelligens beázás elleni rendszer

Ajax intelligens beázás elleni rendszer.

DualCurtain Outdoor - Megbízható kerületvédelem

  Az Ajax DualCurtain Outdoor kétirányú mozgásérzékelő hatékonyan védi az ablakok, ajtók, bejáratok és kerítések területeit, akár 30 méteres fesztávon.

Comunello garázskapu automatizálás

A legjobb Comunello termékek tartóssága és minősége jól ismert és bizonyított. A kínálat újdonságai a garázskapu automatizálási készletek.

Ajax KeyPad Plus - Maximális biztonság és ellenőrzés

Az új KeyPad Plus gyors és biztonságos azonosítást kínál az Ajax rendszer felhasználói számára minimalista kialakítással, LED-kijelzéssel és a kontaktmentes beléptetés végtelen lehetőségeivel.

AJAX Security - Teljeskörű biztonsági megoldás hajókon

Az Ajax megoldásai megvédik a hajót a betörésektől, vízszivárgástól, tűztől és szén-monoxid-szivárgástól.

Ajax OS Malevich 2.10

Malevich 2.10: A szoftver, ami megnyeri a harcot a hamis riasztások ellen. Az OS Malevich 2.10 a szakma legjobb gyakorlatait alkalmazza az Ajax biztonsági rendszerben a hamis riasztások leküzdésére.

Ajax MotionCam – Vizuális riasztásellenőrzés pillanatok alatt

A MotionCam egy fényképezőgéppel felszerelt mozgásérzékelő. Több mint egy fotó és gyorsabb, mint egy videó. A MotionCam segítségével a felhasználó és a távfelügyelet is ellenőrizni tudja, hogy mi okozta a riasztást.

Az AJAX riasztórendszer legújabb fejlesztései

Frissített operációs rendszerrel új funkciók érhetők el, Hub 2 Plus központtal még nagyobb létesítményeket lehet védeni, az új MultiTransmitter lehetőséget ad a vezetékes eszközök integrálására.

Ajax - Esztétikus, okos, vezetéknélküli

A legjobb választás a felhasználók és a telepítők számára.