Végtelenül okos riasztó

 

A Hub 2 riasztja Önt betörés, tűz és árvíz esetén. Az elődjével ellentétben a riasztási értesítések mellett, animált képsorozatot is képes küldeni a MotionCam mozgásérzékelők segítségével. A Wings rádió protokollnak, a beépített akkumulátornak és a két SIM kártyafoglalatnak köszönhetően a Hub 2 független az őrzött terület infrastruktúrájától. Folyamatosan őrzi a családot, az értékeket és az ingatlant, akkor is, ha megszűnik az áram vagy az internet szolgáltatás.

 

Biztonság minden szinten

 


A Hub 2 egy felügyeleti eszköz a biztonságos otthonok, irodák és üzletek számára. A Hub 2 akár 100 Ajax érzékelőt és eszközt képes kezelni akár 2000 méteres távolságból is. A ReX range extenderrel, akár 16 km2-re növelhető a Hub 2 lefedettségi területe.

 

Mindig kapcsolatban

Az új Hub 2 három csatornán keresztül kommunikál a felhasználóval és a távfelügyeleti szolgáltatókkal. A Hub 2 Ethernet csatlakozóval és a két SIM kártyafoglalattal van felszerelve, így lehetővé teszi a felhasználó számára, hogy két különböző GSM szolgáltató kiválasztásával javítsák a kommunikáció stabilitását. A kommunikációs csatornák közötti azonnali váltásnak köszönhetően a Hub 2 garantáltan képes az animált képeket és a riasztásokat továbbítani instabil internet kapcsolat esetén is.

 

 

Soha nem hagyja abba a tanulást

Az Ajax Hub 2 szolgáltatásai folyamatosan bővülnek az OS Malevich operációs rendszer gyakori frissítéseivel. A Hub 2 jövőbeni fejlesztésének biztosítása érdekében megnövelt ROM, RAM és processzor teljesítménnyel rendelkezik.

 

 

www.securifocus.com

Megjelenés kezdete: 2019.10.15.

Legolvasottabb híreink

Ajax - Esztétikus, okos, vezetéknélküli

A legjobb választás a felhasználók és a telepítők számára.

Az AJAX riasztórendszer legújabb fejlesztései

Frissített operációs rendszerrel új funkciók érhetők el, Hub 2 Plus központtal még nagyobb létesítményeket lehet védeni, az új MultiTransmitter lehetőséget ad a vezetékes eszközök integrálására.

Ajax MotionCam – Vizuális riasztásellenőrzés pillanatok alatt

A MotionCam egy fényképezőgéppel felszerelt mozgásérzékelő. Több mint egy fotó és gyorsabb, mint egy videó. A MotionCam segítségével a felhasználó és a távfelügyelet is ellenőrizni tudja, hogy mi okozta a riasztást.