MotionCam Outdoor

MotionCam Outdoor

A MotionCam Outdoor, egy új vezeték nélküli kültéri mozgásérzékelő beépített kamerával kíméli a felhasználók idegeit és a biztonsági cégeket a felesleges kiszállásoktól. Minden szakember számára értékes eszköz

 

 

Azonnali és pontos behatolásérzékelés
Rendkívül alacsony energiafogyasztás
Fémtokos üvegoptikával ellátott, nagylátószögű lencse, 105°-os látószöggel
Tiszta fotók minden időjárási körülmények között, éjjel és nappal...

...mindez a professzionális kültéri védelem érdekében.


Téves riasztás mentes technológia

A MotionCam Outdoor két PIR érzékelőből álló rendszerrel van felszerelve, amely a LISA szoftver algoritmusának köszönhetően akár 15 méteres távolságból is nagy pontossággal érzékeli az emberi mozgást.
Amikor egy behatoló belép a területre, a rendszer azonnal riasztást indít.


 

Egyszerű és hatékony megfigyelés

Ahhoz, hogy detektort adjunk a rendszerhez elég az Ajax alkalmazással beolvasni a QR-kódot, elnevezni és egy helyiséget hozzárendelni. A telepítő egyszerűen felszerelheti az érzékelőt a SmartBracket segítségével, és beállíthatja az alkalmazásban az érzékelési zóna és a jelerősség tesztjeivel anélkül, hogy szétszerelné a tokozást.

A MotionCam Outdoor riasztásfigyelése nem igényel magas szintű szakértelmet, az ABsistem DCNGv2 videoellenőrző modullal pedig a biztonsági társaságok üzemeltetői beépített kamerával képesek a mozgásérzékelő minden riasztási eseményét fényképpel ellenőrizni.


 

Megjelenés kezdete: 2022.03.22.

Legolvasottabb híreink

Ajax - Esztétikus, okos, vezetéknélküli

A legjobb választás a felhasználók és a telepítők számára.

Az AJAX riasztórendszer legújabb fejlesztései

Frissített operációs rendszerrel új funkciók érhetők el, Hub 2 Plus központtal még nagyobb létesítményeket lehet védeni, az új MultiTransmitter lehetőséget ad a vezetékes eszközök integrálására.

Ajax MotionCam – Vizuális riasztásellenőrzés pillanatok alatt

A MotionCam egy fényképezőgéppel felszerelt mozgásérzékelő. Több mint egy fotó és gyorsabb, mint egy videó. A MotionCam segítségével a felhasználó és a távfelügyelet is ellenőrizni tudja, hogy mi okozta a riasztást.