Megérkezett egy új, fejlettebb Ajax MultiTransmitter!

Megérkezett egy új, fejlettebb Ajax MultiTransmitter

Bemutatjuk a MultiTransmitter új verzióját, az univerzális vezetékes érzékelők Ajax biztonsági rendszerbe való integrálását szolgáló modult. A frissített verzió támogatja az EOL, 2EOL és 3EOL vezetékezést, több riasztástípust és az EOL ellenállásértékek kiterjesztett tartományát.

 

A MultiTransmitter új verziója felváltja a korábbit. Az új készülékek más csomagolást kaptak, amely immár a "3EOL" címkével is el lesz látva, az új MultiTransmitter funkciók pedig az Ajax alkalmazás és az OS Malevich 2.13 firmware frissítésével érhetők el.

Csatlakozás korlátok nélkül

A MultiTransmitter új verziója támogatja az NC, NO, EOL, 2EOL és 3EOL kapcsolatokat. Ez nagyobb szabadságot biztosít a telepítőknek: bármilyen univerzális vezetékes érzékelő csatlakoztatható az integrációs modulhoz.


Immár vezetékes vízérzékelőket is csatlakoztathatunk a rendszerhez. Az eszköz értesítheti a felhasználókat a szerviz eseményekről anélkül, hogy riasztást küldene a felügyeleti központnak. Ez hasznos lehet például a tározó vízszintjének ellenőrzéséhez.

Kiterjesztett EOL ellenállás értéktartomány

A telepítőmérnökök mostantól 1 kOhm és 15 kOhm közötti EOL ellenállásokat is telepíthetnek 100 Ohm-os lépésekben.

A nem szabványos ellenállási értékek alkalmazása erősíti a szabotázs elleni védelmet.


 

Megjelenés kezdete: 2022.08.31.

Legolvasottabb híreink

Ajax - Esztétikus, okos, vezetéknélküli

A legjobb választás a felhasználók és a telepítők számára.

Az AJAX riasztórendszer legújabb fejlesztései

Frissített operációs rendszerrel új funkciók érhetők el, Hub 2 Plus központtal még nagyobb létesítményeket lehet védeni, az új MultiTransmitter lehetőséget ad a vezetékes eszközök integrálására.

Ajax MotionCam – Vizuális riasztásellenőrzés pillanatok alatt

A MotionCam egy fényképezőgéppel felszerelt mozgásérzékelő. Több mint egy fotó és gyorsabb, mint egy videó. A MotionCam segítségével a felhasználó és a távfelügyelet is ellenőrizni tudja, hogy mi okozta a riasztást.