Levegőminőség monitorozása az Ajax LifeQuality segítségével

 

Levegőminőség monitorozása az Ajax LifeQuality segítségével

 

Az Ajax Systems bemutatja a LifeQuality-t, egy intelligens levegőminőség-monitort, amely egyesíti az orvosi mérési pontosságot a biztonságtechnika professzionalizmusával.

 

A készülék a helyiség szén-dioxid-szennyezettségére, hőmérsékletére és levegő páratartalmára vonatkozóan szolgáltat adatokat a felhasználónak.


| Nagy mérési pontosság


A LifeQuality a legjobb minőségű érzékelőket használja, hogy pontos adatokat jelenítsen meg a környezetről. Ezek a professzionális orvosi berendezésekben használt érzékelők a CO2-koncentráció, a páratartalom és a hőmérséklet legpontosabb mérésére szolgálnak.
 

| Monitorozás mobilalkalmazáson keresztül


A levegőminőség-jelzők az Ajax alkalmazásban jelennek meg a biztonsági és automatizálási eszközökkel kapcsolatos információkkal együtt. Az alkalmazáson kívül a készülék LED-kijelzője azonnal jelzi a szén-dioxid szintet. A felhasználónak csak meg kell érintenie az Ajax logót. Sárgán, pirosan vagy lilán világít, ha a CO2-koncentráció meghaladja a beállított normát.
 

| Automatizálási forgatókönyvek


A LifeQuality, az Ajax Relay és az intelligens aljzatok segítségével egy professzionális telepítő automata hőmérséklet-szabályozó rendszert építhet. Az Ajax rendszer részeként a LifeQuality olyan automatizálási eszközöket tud kapcsolni, mint a WallSwitch, a Relay és a Socket. Ezzel a hőmérséklet és a levegőminőség változásaitól függően be- vagy kikapcsolható eszközök széles skálája nyílik meg.

Megjelenés kezdete: 2023.02.03.

Legolvasottabb híreink

Ajax - Esztétikus, okos, vezetéknélküli

A legjobb választás a felhasználók és a telepítők számára.

Az AJAX riasztórendszer legújabb fejlesztései

Frissített operációs rendszerrel új funkciók érhetők el, Hub 2 Plus központtal még nagyobb létesítményeket lehet védeni, az új MultiTransmitter lehetőséget ad a vezetékes eszközök integrálására.

Ajax MotionCam – Vizuális riasztásellenőrzés pillanatok alatt

A MotionCam egy fényképezőgéppel felszerelt mozgásérzékelő. Több mint egy fotó és gyorsabb, mint egy videó. A MotionCam segítségével a felhasználó és a távfelügyelet is ellenőrizni tudja, hogy mi okozta a riasztást.