Könnyű kezelhetőség – számtalan csatlakozással is

 

CCTV integráció és intuitív vezérlők

Minden információ közvetlenül az érzékelőkből azonnal elérhető egy hitelesítő rendszerrel védett telefonos alkalmazásban. Az alkalmazottaknak az Ajax távirányítókat, kulcstartókat és pánik gombokat biztosít. Amennyiben a létesítmény már rendelkezik kamerás megfigyelőrendszerrel, vagy csak tervezi ezek telepítését, úgy a kamerák csatlakoztatása az Ajax rendszeréhez nem igényel semmilyen speciális képességet. A legnagyobb márkák IP alapú kamerái mindössze pár kattintással csatlakoztathatók és azok képközvetítő szolgáltatása azonnal elérhetővé válik az Ajax alkalmazásában. Következtetésképpen, az összes biztonsági berendezés kezelése egyetlenegy programmal megoldható.

 


 

 

Átfogó védelem és sokoldalú automatizálás

Az Ajax képességei nem érnek véget a hagyományos riasztókkal. FireProtect és LeaksProtect érzékelők beépítésével védekezhet a tűz, a beázás és a szénmonoxid okozta károk ellen. A HomeSiren vagy a StreetSiren csatlakoztatásával pedig lehetősége nyílik mind a személyzet és mind a vendégek figyelmeztetésére bármilyen veszély esetén. A vezeték nélküli relék segítségével távolról vezérelheti az elektromos zárakat, a redőnyöket és egyéb akadályokat, vagy akár újra is indíthatja a befagyott hálózati berendezéseket.

Az Ajax eszközökkel az üzlet biztonsági rendszere egy okos rendszerré válik, ami könnyedén vezérelhető egy egyszerű alkalmazás segítségével. Amennyiben az alkalmazottai elfelejtik lecsukni a biztonsági redőnyöket, úgy be tudja állítani, hogy a biztonsági rendszer élesítésével ez automatikusan megtörténjen, ezzel felkészülve minden eshetőségre.

Az Ajax részletes dokumentációt készít minden eseményről. Mindig tudni fogja, hogy mikor nyitották ki az üzletet, vagy kapcsolták ki egy adott helyiségben a biztonsági zárat. Beállíthatja az alkalmazásban, hogy értesítéseket kapjon hasonló eseményekről, melyek a későbbiekben akár további adatforrásként is használhatóak egy üzleti hiba elhárítása közben.

Megjelenés kezdete: 2019.11.15.

Legolvasottabb híreink

Ajax PRO Desktop alkalmazás

Most csak egy számítógép és az Ajax PRO Desktop segítségével gyorsan konfigurálhatja a rendszert, módosíthatja a beállításokat, kezelheti a hozzáférés-vezérlést és megtekintheti a védett helyek állapotát.

Ajax okos riasztórendszerek

Tökéletes biztonsági rendszer mindössze pár kattintással. Ismeri az AJAX rendszereket?

Amit az AJAXRÓL tudni kell! - Univerzális okosriasztó

A több európai díjjal is rendelkező AJAX, túlmutat egy egyszerű riasztórendszeren: széleskörű megoldást nyújt otthona védelmére és automatizálására.