Kamerák és rögzítők – nemcsak szépek, de okosak is!

Kamerák és rögzítők – nemcsak szépek, de okosak is!

Nemrég mutatta be az Ajax a legújabb termékeit, amelyek új irányt szabnak a kamerás megfigyelésnek.

Nemrég mutatta be az Ajax a legújabb termékeit, amelyek új irányt szabnak a kamerás megfigyelésnek. A BulletCam, DomeCam és TurretCam kamerák a kiváló képminőség és a tökéletes kültéri védelem mellett az adatvédelemre is nagy hangsúlyt fordítanak. Nincs rés a pajzson, a kiberbűnözők nem tudnak behatolni a kamera rendszerébe és információkat szerezni az ingatlan használatáról! Az Ajax a rendszeradatokat biztonságosan tárolja az EU-ban lévő szervereken, megfelelve az európai adatvédelmi szabványoknak.
A kamerák emellett NDAA-kompatibilisek, független kiberbiztonsági teszteken is megfeleltek, és alkatrészeiket az USA kormánya által jóváhagyott gyártóktól szerzik be.

Az integrált áramforrással és biztonságosan elhelyezett HDD kialakítással rendelkező Ajax rögzítők szintén ügyelnek az adatvédelemre: a JetSparrow szabadalmaztatott videoátviteli technológia révén ultragyors VMS-élményt biztosítanak, miközben a teljes továbbított videó adatforgalmat TLS titkosítás védi. A videoanyagok természetesen az Ajax PRO Mobile applikációból és az Ajax PRO Desktop felületről is elérhetők.

Néhány főbb információ az új Ajax termékekről:Kamerák

Termékcsalád/kialakítás:
BulletCam
DomeCam

TurretCam

Felbontás (minden típus):
5 MP
8 MP


Fókusztávolság (minden típus):
2.8 mm
4 mm


Szín (minden típus):
Fekete
Fehér

 

 


Rögítők

Max. csatornaszám
8 csatorna
16 csatorna

Szín:
Fekete
Fehér

Megjelenés kezdete: 2023.10.30.

Legolvasottabb híreink

Ajax - Esztétikus, okos, vezetéknélküli

A legjobb választás a felhasználók és a telepítők számára.

Az AJAX riasztórendszer legújabb fejlesztései

Frissített operációs rendszerrel új funkciók érhetők el, Hub 2 Plus központtal még nagyobb létesítményeket lehet védeni, az új MultiTransmitter lehetőséget ad a vezetékes eszközök integrálására.

Ajax MotionCam – Vizuális riasztásellenőrzés pillanatok alatt

A MotionCam egy fényképezőgéppel felszerelt mozgásérzékelő. Több mint egy fotó és gyorsabb, mint egy videó. A MotionCam segítségével a felhasználó és a távfelügyelet is ellenőrizni tudja, hogy mi okozta a riasztást.