Hamarosan elérhető! - MotionCam, többfunkciós érzékelő

 

Nincs több téves riasztás

Ne aggódjon többé az apróbb dolgok miatt. A MotionCam pontosan megmutatja, mi indította el a mozgásriasztást: bébiszitter, aki elfelejtette hatástalanítani a riasztót, hiperaktív kutya, vagy az ablakon átmászó betörő. A MotionCam figyelmen kívül hagyja a háziállatokat, a SmartDetect algoritmus segítségével. De ha egy különösen kíváncsi kisállatnak sikerül elindítania a riasztást, a következő fotójelentésből meggyőződhet róla, hogy nincs valódi veszély.

 

 

Gyors és stabil

A MotionCam egyidejűleg két speciális rádióprotokollt használ: Jeweler azonnali riasztások küldésére szolgál, a Wings pedig a gyors képátadáshoz. Az esemény első pillanatképét a mozgásérzékeléstől számított 9 másodpercen belül kapja meg. A szokásos módon a riasztási értesítés másodperces szakaszban érkezik, még akkor is, ha a jel instabil.A MotionCam a hubtól akár 1700 méter távolságra is beállítható, az új detektor rendkívüli hatékonysággal rendelkezik, akár 4 éves akkumulátor élettartammal.

A MotionCam érzékelő néhány érintéssel csatlakozik az Ajax biztonsági rendszerhez. Nyissa meg az Ajax alkalmazást, szkennelje be a QR-kódot, és rendelje hozzá az érzékelőt az egyik helyiséghez. Szerelje fel az érzékelőt a falra szétszerelés nélkül. Ügyeljen arra, hogy vázák, szekrények vagy üvegtárgyak ne blokkolják a látószöget. Ha ez megvan, akkor minden készen ál  a rendszer működéséhez.

 

Az Ön privát szférája 100%-ban sértetlen marad!

A biztonsági kamerákkal ellentétben a MotionCam nem sérti az Ön privát szféráját. Az érzékelő csak akkor aktiválja a kameráját, amikor a mozgásriasztás bekapcsol. Senkinek nincs hátsó kapu, hogy hozzáférjen a kamerához és képet készítsen (sem felhasználónak, sem biztonsági cégnek).

A mozgás észlelésekor a MotionCam képeket készít és továbbítja azokat az Ajax Cloud tárolóba. Az Ajax Cloud-ba küldött összes adat AES-256 titkosítással van ellátva. Csak az elosztó hub jogosult felhasználói férhetnek hozzá az Ajax Cloud virtuális tárolójához, és tekinthetik meg a hubhoz kapcsolódó MotionCam eszközökkel készített képeket. Aggodalomra semmi ok, az ön adatait, képeit minden előírásnak megfelelően tárolja a rendszer. Az Ajax Cloud azon AWS szerverekre épül, amelyek teljes mértékben kompatibilisek a GDPR előírásokkal.

 

Megjelenés kezdete: 2020.01.31.

Legolvasottabb híreink

Ajax PRO Desktop alkalmazás

Most csak egy számítógép és az Ajax PRO Desktop segítségével gyorsan konfigurálhatja a rendszert, módosíthatja a beállításokat, kezelheti a hozzáférés-vezérlést és megtekintheti a védett helyek állapotát.

Ajax okos riasztórendszerek

Tökéletes biztonsági rendszer mindössze pár kattintással. Ismeri az AJAX rendszereket?

Amit az AJAXRÓL tudni kell! - Univerzális okosriasztó

A több európai díjjal is rendelkező AJAX, túlmutat egy egyszerű riasztórendszeren: széleskörű megoldást nyújt otthona védelmére és automatizálására.