DualCurtain Outdoor - Megbízható kerületvédelem


DualCurtain Outdoor

Megbízható kerületvédelem

Az Ajax DualCurtain Outdoor kétirányú mozgásérzékelő hatékonyan védi az ablakok, ajtók, bejáratok és kerítések területeit, akár 30 méteres fesztávon.

  • Nincs téves riasztás
  • Komplett szabotázs elleni védelem
  • Akár 4 év akkumulátor élettartam
  • Ellenáll a környezeti hatásoknak
  • Grade 2 minősítés

A Hub-hoz való csatlakozásnak köszönhetően, akár 1700 m távolságban a DualCurtain Outdoor még a legtávolabbi területeket is védi.

 

Dupla védelem hamis riasztások ellen

Mindkét oldalán két IR-érzékelővel a DualCurtain Outdoor hatékony olyan hamis riasztások ellen, amelyeket természetes zavarok váltanak ki, mint például hő, eső és hó.

 

Teljeskörű védelem szabotázs ellen

A DualCurtain Outdoor átfogó szabotázsvédelmet kínál, akár 4 év beépített akkumulátor-élettartammal. Amikor szabotálási kísérlet éri az érzékelőt vagy lemerül az akkumulátor, a rendszer azonnal figyelmezteti a felhasználót és a távfelügyeletet.

Megjelenés kezdete: 2021.08.10.

Legolvasottabb híreink

Ajax - Esztétikus, okos, vezetéknélküli

A legjobb választás a felhasználók és a telepítők számára.

Az AJAX riasztórendszer legújabb fejlesztései

Frissített operációs rendszerrel új funkciók érhetők el, Hub 2 Plus központtal még nagyobb létesítményeket lehet védeni, az új MultiTransmitter lehetőséget ad a vezetékes eszközök integrálására.

Ajax MotionCam – Vizuális riasztásellenőrzés pillanatok alatt

A MotionCam egy fényképezőgéppel felszerelt mozgásérzékelő. Több mint egy fotó és gyorsabb, mint egy videó. A MotionCam segítségével a felhasználó és a távfelügyelet is ellenőrizni tudja, hogy mi okozta a riasztást.