Bemutatjuk az újratervezett Ajax alkalmazásokat

 

Bemutatjuk az újratervezett Ajax alkalmazásokat

Tisztább képek, nagyobb kontraszt, továbbfejlesztett betűtípusok, platformok közötti kompatibilitás, gyors hozzáférés az automatizálási eszközökhöz – mindez már elérhető a frissített Ajax alkalmazásokkal.


Az alkalmazások támogatják az Ajax Special Event: Komfortzóna rendezvényen bemutatott eszközöket és funkciókat is.
Az új kapcsolható eszköz vezérlő-menü az emberi test felépítését, mozdulatait és interakciós összefüggéseit is figyelembe veszi. Így most a felhasználók gyorsan és kényelmesen kapcsolhatják az eszközt anélkül, hogy a képernyőre néznének.
A PRO Desktop 3.5 új frissítése támogatja az új eszközöket és funkciókat. Ezenkívül a monitorozás megkönnyítése érdekében a frissített PRO Desktop lehetőséget kínál a Hub áramkimaradási esemény generálásának engedélyezésére/tiltására.

Megjelenés kezdete: 2022.11.30.

Legolvasottabb híreink

Ajax - Esztétikus, okos, vezetéknélküli

A legjobb választás a felhasználók és a telepítők számára.

Az AJAX riasztórendszer legújabb fejlesztései

Frissített operációs rendszerrel új funkciók érhetők el, Hub 2 Plus központtal még nagyobb létesítményeket lehet védeni, az új MultiTransmitter lehetőséget ad a vezetékes eszközök integrálására.

Ajax MotionCam – Vizuális riasztásellenőrzés pillanatok alatt

A MotionCam egy fényképezőgéppel felszerelt mozgásérzékelő. Több mint egy fotó és gyorsabb, mint egy videó. A MotionCam segítségével a felhasználó és a távfelügyelet is ellenőrizni tudja, hogy mi okozta a riasztást.