Az új Ajax Tér bemutatása

Az új Ajax Tér bemutatása

| Virtuális entitás, amely lehetővé teszi a Hub nélküli videó megfigyelést

Izgalmas hír minden Ajax felhasználónak, vagy azoknak, akik hamarosan azzá válnak – létrejött az Ajax Tér, egy innovatív platform, amely egyesíti a régi és az új Ajax legjavát.


| Mi az a Tér?
A tér egy virtuális entitás, ahol különböző autonóm eszközök gyűlnek össze ugyanabban a fizikai objektumban, például otthonban, irodában vagy gyárban. Ha a hub elérhető, hozzáadhat minden, a Hubbal kompatibilis Ajax eszközt a Térhez. A nagy hír azonban az, hogy most az Ajax rendszer lehetővé teszi, hogy „önálló” eszközöket közvetlenül is hozzáadhassunk a Térhez. Fontos, hogy a felhasználónak nincs szüksége Ajax hub-ra a Tér létrehozásához. Pontosabban, a Térhez hozzáadhat eszközöket hubbal vagy anélkül.


| Mely eszközök adhatók hozzá a Térhez, és mely eszközök működnek a Hub nélkül?
Minden internet-hozzáféréssel rendelkező eszköz, azaz „önálló” eszköz hozzáadható a Térhez, beleértve:
• Ajax NVR
• Ajax kamerák vagy harmadik féltől származó kamerák
• Yale okos zárak


 

A Space lényegében lehetővé teszi a videó megfigyelést a hub nélkül azáltal, hogy videóeszközöket csatlakoztat a rendszerhez (beleértve a Doorbellt is) legfeljebb 200 kamerával, 14 NVR-rel és 224 NVR-csatornával.
Ez a forradalmian új virtuális entitás, amely február 20. óta világszerte elérhető, zökkenőmentes kezdést kínál, mindössze néhány lépésben:
1. Telepítse az Ajax alkalmazást (Google Play, Apple)
2. Hozzon létre egy fiókot, ha nincs
3. Kattintson a "Tér hozzáadása" gombra
4. Nevezze el a "Terét"
5. Nyomja meg a "Hozzáadás" gombot
6. Adjon hozzá eszközöket a "Tér"-hez

Megjelenés kezdete: 2024.03.04.

Legolvasottabb híreink

Ajax - Esztétikus, okos, vezetéknélküli

A legjobb választás a felhasználók és a telepítők számára.

Az AJAX riasztórendszer legújabb fejlesztései

Frissített operációs rendszerrel új funkciók érhetők el, Hub 2 Plus központtal még nagyobb létesítményeket lehet védeni, az új MultiTransmitter lehetőséget ad a vezetékes eszközök integrálására.

Ajax MotionCam – Vizuális riasztásellenőrzés pillanatok alatt

A MotionCam egy fényképezőgéppel felszerelt mozgásérzékelő. Több mint egy fotó és gyorsabb, mint egy videó. A MotionCam segítségével a felhasználó és a távfelügyelet is ellenőrizni tudja, hogy mi okozta a riasztást.