Az Ajax Systems termékeit a rangos Red Dot Design Award díjjal tüntették ki.

Az Ajax Systems termékeit a rangos Red Dot Design Award díjjal tüntették ki.

Az Ajax Systems történetében először, termékeinket a rangos Red Dot Design Award díjjal tüntették ki intelligens termékek és belsőépítészeti elemek kategóriában.

 

Az Ajax Systems örömmel jelenti be, hogy a vállalat történetében először nyerte el a rangos Red Dot díjat. Idén az Ajax behatoló és intelligens automatizálási termékei a következő kategóriákban kaptak elismerést:

  • Smart Products kategória – KeyPad TouchScreen Jeweller
  • Belsőépítészeti elemek kategória – WaterStop & LeaksProtect
  • Belsőépítészeti elemek kategória – LightSwitch & Outlet

A Red Dot Award nemzetközileg elismert minőségi pecsét a kiemelkedő dizájnért. A pályaműveket egy elismert nemzetközi szakértői zsűri értékeli, többek között az innováció, a funkcionalitás, a formai minőség és az ökológiai kompatibilitás szempontjai alapján.

"We are honored to receive three Red Dot Awards, underscoring our commitment to delivering products that perform exceptionally and captivate users with their design and usability. These awards reflect the dedication and creativity of our team and reaffirm Ajax Systems' position as a front-runner in the security and home automation markets."

Valentine Hrytsenko
CMO at Ajax Systems

"Megtiszteltetés számunkra, hogy három Red Dot díjat kaptunk, ami alátámasztja elkötelezettségünket olyan termékek gyártása iránt, amelyek kivételes teljesítményt nyújtanak, és tervezésükkel és használhatóságukkal lenyűgözik a felhasználókat. Ezek a díjak csapatunk elhivatottságát és kreativitását tükrözik, és megerősítik az Ajax Systems éllovas pozícióját. a biztonsági és otthoni automatizálási piacokon."

Valentin Hrytsenko
CMO az Ajax Systemsnél

 


KeyPad TouchScreen

Az érintőképernyős vezeték nélküli billentyűzet zökkenőmentesen egyesíti a biztonságot és az intelligens otthoni eszközök kezelését. Nagy, 5 hüvelykes IPS-kijelzővel büszkélkedhet személyre szabható fekete-fehér témákkal és automatikus fényerő-beállítással. A karcálló üveg tartósságot és hibátlan megjelenést biztosít.

A nagy felbontású képernyő minden szükséges vezérlőt tartalmaz, így a felhasználók vizuálisan lenyűgöző és kiváló minőségű képet kapnak. A KeyPad TouchScreen intuitív csoportkezelést, ismerős Ajax-alkalmazás-szerű felületet és csúcskategóriás biztonsági funkciókat kínál, beleértve a DESFire® technológiát és a BLE-támogatást, amelyek lehetővé teszik a billentyűzet okostelefonon keresztüli vezérlését egy Ajax alkalmazással.
 


LightSwitch & Outlet termékcsalád

Az intelligens világításkapcsolók és -aljzatok élvonalbeli családja az elegáns dizájnt fejlett technológiával ötvözi, így a felhasználók kényelmesen vezérelhetik világításukat és konnektoraikat okostelefonjukról. A LightSwitch olyan érintésérzékeny panellel rendelkezik, amely azonnal reagál az érintésre vagy érintés nélküli gesztusokra – elég, ha a kezét legalább 15 mm-re közel helyezi a készülékhez, és a lámpa bekapcsol. A lágy LED-es háttérvilágításnak köszönhetően ez még sötétben is könnyen kivitelezhető. A vezetéket nem igénylő LightSwitch egy-, és kétirányú modellekben kapható, cserélhető előlapokkal nyolc színben: fehér, köd, szürke, grafit, elefántcsont, osztriga, olíva vagy fekete.

A vezeték nélküli konnektor rugalmas beállításokkal és távoli konfigurációs beállításokkal rendelkezik, támogatja az automatizálási forgatókönyveket, LED-es jelzésekkel mutatja az állapotokat, és segít észlelni az „energiavámpírokat” az elektromos készülékek között. Érintésérzékeny bekapcsológombbal is rendelkezik a készülék kikapcsolásához, így nem szükséges használni az alkalmazást vagy kihúzni az elektromos készüléket a konnektorból.


WaterStop & LeaksProtect család

Az otthonok és ingatlanok árvíz elleni védelmére tervezett LeaksProtect gyorsan észleli a szivárgásokat és a víz jelenlétét, segítve a felhasználókat a költséges károk megelőzésében és a nyugalom megőrzésében. Mindössze 14 mm-es magasságának köszönhetően miniatűr kialakítása lehetővé teszi, hogy bárhol elférjen, ahol vízszivárgás előfordulhat. A LeaksProtect a WaterStop elektromos elzárószeleppel párosítva intelligens vízszivárgás-megelőzési rendszert építhet a vízellátás távoli vagy automatikus vezérléséhez. A WaterStop felépítése egy szelepből és egy erőteljes elektromos működtetőből áll, amely automatikusan elzárja a vizet az Ajax alkalmazás parancsára vagy a helyszínen megnyomott gombbal.

Megjelenés kezdete: 2024.05.15.

Legolvasottabb híreink

Ajax - Esztétikus, okos, vezetéknélküli

A legjobb választás a felhasználók és a telepítők számára.

Az AJAX riasztórendszer legújabb fejlesztései

Frissített operációs rendszerrel új funkciók érhetők el, Hub 2 Plus központtal még nagyobb létesítményeket lehet védeni, az új MultiTransmitter lehetőséget ad a vezetékes eszközök integrálására.

Ajax MotionCam – Vizuális riasztásellenőrzés pillanatok alatt

A MotionCam egy fényképezőgéppel felszerelt mozgásérzékelő. Több mint egy fotó és gyorsabb, mint egy videó. A MotionCam segítségével a felhasználó és a távfelügyelet is ellenőrizni tudja, hogy mi okozta a riasztást.