Az AJAX riasztórendszer legújabb fejlesztései

 

Az AJAX legújabb fejlesztései:

OS Malevich 2.9 – A frissített operációs rendszer új funkciókkal bővült.
Hub 2 Plus – Központtal még nagyobb létesítményeket lehet védeni.
MultiTransmitter – Az új eszközzel vezetékes érzékelőket is képes kezelni az AJAX Hub.
StreetSiren DoubleDeck – Az új szirénán a biztonságtechnikai cégek megjeleníthetik a logójukat és az elérhetőségeiket.

 
OS Malevich2.9

Az OS Malevich legújabb 2.9.79 verziója további lehetőségeket ad a riasztórendszer konfigurálására:
Lehetőséget ad a régebi típusú Hub új típusra történő zökkenőmentes cseréjére. A Hub cseréje esetén nem szükséges a felhasználókat és az eszközöket újra konfigurálni, illetve újra hozzáadni. A Hub adatainak import/export funkciója a Hub beállításai között található. Az adatátvitelhez mindkét Hubon az OS Malevich 2.9-es verziójának kell futnia. Ehhez engedélyezni kell az automatikus frissítést.

Ideiglenesen kikapcsolhatók lesznek az eszközök. Sérült vagy telepítési hibából adódóan hamis riasztást kiváltó eszköz kizárható a rendszerből a beállítások törlése nélkül, így nem zavarja sem a felhasználót sem a távfelügyeletet. Az ideiglenes deaktiválás funkció az eszköz beállításain belül lesz elérhető.

Impulzus üzemmód a Socket, Relay és a WallSwitch számára. Ezzel a funkcióval a kontaktus az előre beállított ideig kapcsol, majd visszatér az eredeti állapotába. A Relay, a WallSwitch és a Socket impulzusideje 0,5 és 255 másodperc között állítható. Az eszközökön beállítható, hogy mi legyen az alap állapot NC vagy NO. Az impulzus üzemmód 5.54.1.0 firmware verziótól érhető el.

Testreszabott riasztástípusok a Button és a MultiTransmitter számára. Beállítható, hogy a Button megnyomásakor, illetve a MultiTransmitterbe bekötött vezetékes szenzorok riasztásakor mi legyen a riasztás típusa. A Hub ötféle riasztás típust képes megkülönböztetni és továbbítani a felhasználók és a távfelügyelet számára: Behatolás, Tűz, Egészségügyi, Pánik vagy Gáz szivárgás. A riasztás típusát az eszköz beállításai tartalmazzák.

Pánik gomb megnyomás esetén a felhasználó koordinátáinak továbbítása a távfelügyelet számára. Ez a funkció lehetővé teszi, hogy tájékoztassa a távfelügyeletet az AJAX riasztórendszer által védett objektumon kívül történt veszélyhelyzetekről. A pánik gomb megnyomása esetén a rendszer összes felhasználója értesül a pánik gomb megnyomásáról, majd az értesítés megtekintésekor a térképen megjeleníti a bajba jutott felhasználó helyzetét.

Véletlen gombnyomás elleni védelemmel lett ellátva a SpaceControl. Beállítható, hogy dupla vagy hosszú gombnyomásra reagáljon a SpaceControl. A funkció az 5.54.1.0 firmware verziótól érhető el. Állítható a Socket fényereje. Többé nem zavaró a hálószobában a Socket fényereje. A Socket fényereje teljes vagy alacsony értékre állítható, de akár teljesen kikapcsolható a LED keret fénye. A funkció a Socket 3.55.0 firmware verziójától érhető el.

Kikapcsolhatók az érzékelők riasztás esetén történő fényjelzése. Az érzékelők beállításaiban kikapcsolható a LED jelzőfény villogása. A beállítás elérhető a DoorProtect, DoorProtect Plus, MotionProtect Plus, CombiProtect, MotionProtect Outdoor, MotionCam és a GlassProtect eszközökön az 5.55.0.0 firmwaretől, illetve a MotionProtect Curtain eszközön a 6.53.1.1 firmwaretől.

Értesítést küld a Hub ki- és bekapcsolásról, illetve a gyári beállítások visszaállításáról. Ez a szolgáltatás további hasznos információval látja el a felhasználókat és a távfelügyeletet. A gyári beállítás visszaállítása a már beállított felhasználók jogosultságait nem módosítja.

Megjelenés kezdete: 2020.07.21.

Legolvasottabb híreink

Ajax PRO Desktop alkalmazás

Most csak egy számítógép és az Ajax PRO Desktop segítségével gyorsan konfigurálhatja a rendszert, módosíthatja a beállításokat, kezelheti a hozzáférés-vezérlést és megtekintheti a védett helyek állapotát.

Ajax okos riasztórendszerek

Tökéletes biztonsági rendszer mindössze pár kattintással. Ismeri az AJAX rendszereket?

Amit az AJAXRÓL tudni kell! - Univerzális okosriasztó

A több európai díjjal is rendelkező AJAX, túlmutat egy egyszerű riasztórendszeren: széleskörű megoldást nyújt otthona védelmére és automatizálására.