Az Ajax NVR a változás motorja

Az Ajax NVR a változás motorja

Az Ajax NVR (Network Video Recorder) partnerünk első lépése a CCTV világba, és a felhasználók reakcióiból ítélve igen sikeres lépés.

Függetlenül attól, hogy 8 vagy 16 csatornás rögzítőt választ, amely 1 HDD-t támogat 16 TB-ig, ez az NVR a lehető legjobb választás az egységes videofelügyeleti és Ajax biztonsági rendszerhez, mivel a videofolyam zökkenőmentesen szinkronizálódik a riasztásokkal, és ugyanakkor bármely más gyártó IP kamerája a rendszer részévé válik (ONVIF/RTSP kompatibilis).

| Főbb jellemzők:

Egy Ajax alkalmazás a videó- és riasztórendszerhez
Egyéni riasztási zóna több kamerával történő egyidejű ellenőrzésének lehetősége
Távoli vezérlés és beállítás
A telepítési és integrációs folyamat kivételes egyszerűsége
Minden forgalom a Jet Sparrow saját technológiájának használatával továbbított és TLS titkosítással biztosított

Tudja meg, miért egy kifogástalanul jó, rendkívül gyors és érzékeny eszköz az Ajax NVR, amely a hamarosan érkező Ajax kamerákkal együtt a CCTV világában bekövetkező változások elindítója lesz. Lépjen kapcsolatba a helyi Alarm automatika irodával, és foglalja le NVR-jét.

Megjelenés kezdete: 2023.12.18.

Legolvasottabb híreink

Ajax - Esztétikus, okos, vezetéknélküli

A legjobb választás a felhasználók és a telepítők számára.

Az AJAX riasztórendszer legújabb fejlesztései

Frissített operációs rendszerrel új funkciók érhetők el, Hub 2 Plus központtal még nagyobb létesítményeket lehet védeni, az új MultiTransmitter lehetőséget ad a vezetékes eszközök integrálására.

Ajax MotionCam – Vizuális riasztásellenőrzés pillanatok alatt

A MotionCam egy fényképezőgéppel felszerelt mozgásérzékelő. Több mint egy fotó és gyorsabb, mint egy videó. A MotionCam segítségével a felhasználó és a távfelügyelet is ellenőrizni tudja, hogy mi okozta a riasztást.