Az Ajax nemcsak értesít a veszélyről, hanem aktívan be is avatkozhat


Hogyan lehetnek a forgatókönyvek ügyfelei segítségére?

Ütemezésre, valamint a Relay, WallSwitch és a Socket reagálhatnak az élesítésre/hatástalanításra ütemezés szerint, a Button megnyomására, vagy riasztásra.Minden Hub megkapta a forgatókönyves frissítést az OS Malevich 2.8 frissítéssel együtt 2009 december végén. Ezért már minden Ajax rendszer alkalmas a forgatókönyvek konfigurálására.

  

A biztonság automatizálása

Az ügyfél elfelejti hatástalanítani a rendszert, vagy kikapcsolni a részleges értesítést? Állítsa be az élesítést és hatástalanítást ütemezés szerint, hogy elkerülje a felesleges zavarokat és a szükségtelen távfelügyeleti kiszállásokat.Szivárgásvédelmi rendszer 

Az Ajax érzékelők a csövek törését, a mosógép vagy a mosogatógép szivárgását az első cseppektől kezdve észlelik. Egy forgatókönyv egy vezérelhető szeleppel együtt automatikusan elzárhatja a vizet, megakadályozva az elázást.

 
Betörők elijesztése már a kapuknál


Az ügyfél szeretne mozgásra vezérelt fényeket és szirénákat a betörők elijesztésére és a szomszédok figyelmének felhívására? Állítsa a kiválasztott vezérelhető eszközöket riasztásra való kapcsolásra.
 

Tűz esetén áramtalanítás

A tűzérzékelők azonnal reagálnak a füstre vagy a hőmérséklet-emelkedésre és a forgatókönyv kevesebb, mint egy másodperc alatt áramtalanítja a helyiséget. Az Ajax az OS Malevich megbízható működésének és a biztonságos Jeweler rádiótechnológián keresztüli parancsátadásnak köszönhetően mindig elvégzi a feladatát.
 

Milyen eszközökre lehet szüksége ügyfeleinek?

Socket - vezeték nélküli intelligens aljzat a 110/230 V-os hálózathoz

  • WallSwitch - vezeték nélküli táprelé. Háztartási gépek be- és kikapcsolására (vasalók, vízforralók stb.), valamint a garázskapuk nyitására szolgál. 110/230 V-os hálózatról üzemel.
     
  • Relay - vezeték nélküli alacsony áramú szárazkontakt relé. Elektromos szelepekkel, elektromos zárakkal és redőnyökkel együtt használható. 7–24 V-os DC megtáplálást igényel.
     
  • Button - vezeték nélküli pánik gomb / távirányító a forgatókönyvekhez. Pánik módban azonnal hívja a távfelügyelet őrjáratát, és figyelmezteti a rendszer minden felhasználóját a veszélyről. Ellenőrzési módban kikapcsolja a lámpákat, és egyetlen kattintással kikapcsolja a háztartási készülékeket.
Megjelenés kezdete: 2020.05.12.

Legolvasottabb híreink

Ajax PRO Desktop alkalmazás

Most csak egy számítógép és az Ajax PRO Desktop segítségével gyorsan konfigurálhatja a rendszert, módosíthatja a beállításokat, kezelheti a hozzáférés-vezérlést és megtekintheti a védett helyek állapotát.

Ajax okos riasztórendszerek

Tökéletes biztonsági rendszer mindössze pár kattintással. Ismeri az AJAX rendszereket?

Amit az AJAXRÓL tudni kell! - Univerzális okosriasztó

A több európai díjjal is rendelkező AJAX, túlmutat egy egyszerű riasztórendszeren: széleskörű megoldást nyújt otthona védelmére és automatizálására.