Alap Hub és FireProtect 2 – most egy lehetséges kombináció

Alap Hub és FireProtect 2 – most egy lehetséges kombináció

A két FP2 modell és az Ajax hub közötti kompatibilitás egyetlen követelménye a hub firmware frissítése

 

Az Ajax Systems forradalmian újszerű és közkedvelt megoldásairól ismert, amelyek alapjaiban változtatták meg a biztonságtechnika világát.

Mind maguknak az eszközöknek, mind azok működésének folyamatos fejlesztése, továbbfejlesztése időnként eszköz-inkompatibilitást eredményez, de jó dolog, hogy az Ajax ezt figyelembe veszi, különösen, ha már letelepített alap riasztórendszerekről van szó, amelyek frissítésre szorulnak.Egészen a közelmúltig a FireProtect 2 eszközök nem voltak kompatibilisek az Ajax hubbal (alapmodell), de most már lehetővé teszik az első generációs alap hubbal rendelkező felhasználók számára, hogy integrálják őket.

Valójában csak két modell létezik, a FireProtect 2 Smoke/Heat/CO és a FireProtect 2 Smoke/Heat, de a legtöbb esetben ez is elegendő lesz az alap hub-modellel rendelkező felhasználók számára a csúcsminőségű riasztórendszerük frissítéséhez tűz, füst,valamint a szén-monoxid elleni védelemmel – az úgynevezett "csendes gyilkos" gáz, amely nem látható és nem kiszagolható, de egy speciális detektorral, például a FireProtect 2-vel érzékelhető.

Ennek a két FireProtect 2 modellnek az alap hubhoz való csatlakoztatásához egyetlen előfeltétel van: a firmware 2.15.4-es verziójával kell rendelkeznie ahhoz, hogy a telepítő vagy a végfelhasználó hozzáadhassa ezeket az érzékelőket.

Megjelenés kezdete: 2024.05.01.

Legolvasottabb híreink

Ajax - Esztétikus, okos, vezetéknélküli

A legjobb választás a felhasználók és a telepítők számára.

Az AJAX riasztórendszer legújabb fejlesztései

Frissített operációs rendszerrel új funkciók érhetők el, Hub 2 Plus központtal még nagyobb létesítményeket lehet védeni, az új MultiTransmitter lehetőséget ad a vezetékes eszközök integrálására.

Ajax MotionCam – Vizuális riasztásellenőrzés pillanatok alatt

A MotionCam egy fényképezőgéppel felszerelt mozgásérzékelő. Több mint egy fotó és gyorsabb, mint egy videó. A MotionCam segítségével a felhasználó és a távfelügyelet is ellenőrizni tudja, hogy mi okozta a riasztást.