Ajax, több mint biztonság

 

Győződjön meg a saját szemével, hogy mi indította be a riasztóját – megfigyelő kamera használata nélkül. Használjon szkripteket, hozzon létre automatizált folyamatokat könnyedén.Beállíthatja, hogy egy esetleges szivárgás észlelésekor automatikusan lezárjanak a vízcsapok vagy a riasztás esetén felkapcsoljanak a ház körüli lámpák. Új kibővített funkciókkal láthatja el a pánikgombját. A Multi-ReX jelerősítő eszközzel 35 km2-re növelheti a riasztója hatósugarát.Megerősített riasztás funkcióval csökkentheti a hamis riasztások számát.


MotionCam és Hub 2: Az informatív riasztások következő szintje

Még a legmegbízhatóbb biztonsági berendezéseknél sem szabad teljesen kizárni a hamis riasztások lehetőségét. A legtöbb esetben ezeket a hiperaktív háziállatok vagy a hibás riasztó telepítése okozza. A téves jelzések mindenesetre mindenki számára problémát és fölösleges stresszt jelentenek.

A MotionCam egy beépített kamerával rendelkező mozgásérzékelő. A Hub 2 és a MotionCam az új Jewellery alapú Wings rádió protokollon keresztül kommunikálnak és képesek a riasztáskor készített 5 db pillanatképet másodpercek alatt továbbítani a felhasználónak. A MotionCam által használt Wings protokollal a megszokott 12 km2-es hatótávolság még mindig garantált, amivel akár a többszintes épületek is lefedhetők. Általános felhasználási körülmények mellett a MotionCam akkumulátorra 4 évig üzemképes.

A MotionCam tervezésekor az adatvédelmi kérdéseket is figyelembe vették. A kamerákat csak a mozgásérzékelő képes aktiválni. A felhasználó és a távfelügyelet nem éri el a MotionCam kameráját, így illetéktelenek nem tudnak élőképet nézni vagy képet rögzíteni az adatvédelem érdekében. A riasztáskor készített képek egy titkosított csatornán jutnak el az Ajax Cloudba, így senki nem tudja tárolni vagy elemezni az elkészített pillanatképeket.

Megjelenés kezdete: 2020.02.25.

Legolvasottabb híreink

Ajax PRO Desktop alkalmazás

Most csak egy számítógép és az Ajax PRO Desktop segítségével gyorsan konfigurálhatja a rendszert, módosíthatja a beállításokat, kezelheti a hozzáférés-vezérlést és megtekintheti a védett helyek állapotát.

Ajax okos riasztórendszerek

Tökéletes biztonsági rendszer mindössze pár kattintással. Ismeri az AJAX rendszereket?

Amit az AJAXRÓL tudni kell! - Univerzális okosriasztó

A több európai díjjal is rendelkező AJAX, túlmutat egy egyszerű riasztórendszeren: széleskörű megoldást nyújt otthona védelmére és automatizálására.