Ajax Systems helyzetjelentés

Tisztelt Partnerünk!

Ezekben a napokban minden szem az ukrán-orosz konfliktusra irányult, és sajnos megtörtént, amitől mindannyian tartottunk.
Partnerünk, az Ajax Systems nem várakozott felkészületlenül, és az elmúlt hónapokban keményen dolgoztak, hogy megőrizzék üzletüket ebben a kedvezőtlen forgatókönyvben. Legutóbbi akcióikkal ismét bizonyítják egyediségüket, a gyors alkalmazkodásra való felkészültségüket és az új válsággal való megküzdési képességüket.

 

Folyamatosan és teljes körűen továbbítjuk Önnek az információkat a válság hatásának minimalizálására tett erőfeszítéseiket illetően:


1. Az alkatrészek és késztermékek készleteit Lengyelországba helyezik át, a legtöbb szállítmány Lengyelországból érkezik.
2. A gyártóüzem Lengyelországba költözik, ez volt a terv 2022-re, de most felgyorsult az áthelyezési projekt.
3. A fennmaradó kijevi létesítményeket a nyugat-ukrajnai Lviv városába költöztetik, ahová a legtöbb nyugati nagykövetség is átköltözött.
4. A meglévő gyártóberendezések károsodása esetén további gyártóberendezéseket gyártanak és vásárolnak.
5. Február folyamán több mint 100 új dolgozót vettek fel a termelés felgyorsítása érdekében, és ugyanezen okból továbbra is napi 5-10 fővel gyarapodnak.

Folyamatosan tájékoztatjuk Önt az Ajax termékek állapotáról, és reméljük, hogy ez a válság – minden érintett érdekében – a lehető leghamarabb véget ér.

Az Ajax eddig bebizonyította nekünk, hogy minden nap csodát tesz, és a lehető legrövidebb idő alatt megvalósítja a lehetetlent.

Megjelenés kezdete: 2022.03.11.

Legolvasottabb híreink

Ajax - Esztétikus, okos, vezetéknélküli

A legjobb választás a felhasználók és a telepítők számára.

Az AJAX riasztórendszer legújabb fejlesztései

Frissített operációs rendszerrel új funkciók érhetők el, Hub 2 Plus központtal még nagyobb létesítményeket lehet védeni, az új MultiTransmitter lehetőséget ad a vezetékes eszközök integrálására.

Ajax MotionCam – Vizuális riasztásellenőrzés pillanatok alatt

A MotionCam egy fényképezőgéppel felszerelt mozgásérzékelő. Több mint egy fotó és gyorsabb, mint egy videó. A MotionCam segítségével a felhasználó és a távfelügyelet is ellenőrizni tudja, hogy mi okozta a riasztást.