Ajax StreetSiren DoubleDeck

Ajax StreetSiren DoubleDeck

Vezeték nélküli kültéri sziréna klipzárral, felmatricázható előlappal.

 

Felhívja a figyelmet

Kevesebb, mint egy másodpercbe telik, mire a StreetSiren DoubleDeck riasztási jelre reagálva aktiválja az erős szirénát és a fényes LED-jelzőket. Minden betörés azonnal észlelve.

Figyeli a rendszer állapotát

LED jelzések és rövid hangjelzések emlékeztetik a felhasználókat, hogy a riasztó aktiválódik, és késlelteti a belépési funkció aktiválását. A téves riasztás kockázata jelentősen csökken.

Állítható hangerő

A StreetSiren DoubleDeck rugalmas és könnyen beállítható. A hangjelző beállítható úgy, hogy 85-113 dB hangot adjon 3 és 180 másodperc között.

Időjárásálló

A StreetSiren DoubleDeck ellenáll a hőnek, a hidegnek és a gyors hőmérséklet-változásoknak. Hermetikusan zárt tokozása IP54-es védelemmel rendelkezik.

Vandálbiztos

2,5 méter az optimális magasság a kültéri sziréna felszereléséhez. Javítja a láthatóságot, a hallhatóságot és kevésbé hozzáférhetővé teszi a készüléket a behatolók számára. Ha azonban valaki megpróbálja leszedni a szirénát, az azonnal riasztást indít.

A másodperc töredéke alatt reagál a riasztásra

  • Kétirányú kommunikáció akár 1500 méter távolságon
  • A sziréna aktiválása riasztási jel hatására 0,3 másodperc
  • Állítható ping intervallum 12 másodperc


Könnyű telepítés

Rendelje meg felmatricázott StreetSiren DoubleDeckjét

Partnerünkként lehetőséget kínálunk Önnek, hogy a szirénát logójával és elérhetőségeivel a kültéri sziréna előlapján elhelyezze. Az épületen található, további marketingcsatornaként szolgál majd, amely még könnyebbé teszi az új ügyfelek – szomszédok vagy látogatók – elérését. 

Megjelenés kezdete: 2022.09.13.

Legolvasottabb híreink

Ajax - Esztétikus, okos, vezetéknélküli

A legjobb választás a felhasználók és a telepítők számára.

Az AJAX riasztórendszer legújabb fejlesztései

Frissített operációs rendszerrel új funkciók érhetők el, Hub 2 Plus központtal még nagyobb létesítményeket lehet védeni, az új MultiTransmitter lehetőséget ad a vezetékes eszközök integrálására.

Ajax MotionCam – Vizuális riasztásellenőrzés pillanatok alatt

A MotionCam egy fényképezőgéppel felszerelt mozgásérzékelő. Több mint egy fotó és gyorsabb, mint egy videó. A MotionCam segítségével a felhasználó és a távfelügyelet is ellenőrizni tudja, hogy mi okozta a riasztást.