Ajax ReX 2

Ajax ReX 2

Video-ellenőrzés, amely nem ismer határokat. A MotionCam és a MotionCam Outdoor detektorok mostantól kétszer nagyobb távolságra telepíthetők a Hubtól, és hamarosan betonfalak és fém válaszfalak mögé is beépíthetők lesznek.

 

 

A ReX 2 kétirányú kapcsolatot biztosít biztonságos Jeweller és Wings protokollokon keresztül, akár 3400 méteres távolságra a Hubtól. Az 5 jelerősítővel rendelkező rendszer akár 35 km²-t is lefedhet. Ez praktikus megoldás raktárak, ipari komplexumok és más nagy területű létesítmények számára.

• Kiterjesztett kommunikációs tartomány
• Erősebb biztonsági rendszer
• Video-ellenőrzés
• Többszintű szabotázs elleni védelem
• Könnyű telepítés és minimális karbantartás

 Mélygarázs


Okosabb, stabilabb, megbízhatóbb

A ReX 2 okosabb, mint egy egyszerű jelerősítő. Az eszközöket egy autonóm csoporthoz köti, és kezeli azok kommunikációját, így akár 199 eszköz csatlakoztatását is lehetővé teszi (a Hub modelltől függően). Ugyanakkor a rádiókapcsolat stabilitása és a riasztási esemény kézbesítési sebessége nem „sérül”. Áramkimaradás esetén a tartalék akkumulátor akár 38 órányi megszakítás nélküli működést biztosít. 

Megjelenés kezdete: 2022.03.16.

Legolvasottabb híreink

Ajax - Esztétikus, okos, vezetéknélküli

A legjobb választás a felhasználók és a telepítők számára.

Az AJAX riasztórendszer legújabb fejlesztései

Frissített operációs rendszerrel új funkciók érhetők el, Hub 2 Plus központtal még nagyobb létesítményeket lehet védeni, az új MultiTransmitter lehetőséget ad a vezetékes eszközök integrálására.

Ajax MotionCam – Vizuális riasztásellenőrzés pillanatok alatt

A MotionCam egy fényképezőgéppel felszerelt mozgásérzékelő. Több mint egy fotó és gyorsabb, mint egy videó. A MotionCam segítségével a felhasználó és a távfelügyelet is ellenőrizni tudja, hogy mi okozta a riasztást.