Ajax PRO Desktop alkalmazás

 

Miben segít  az Ajax új alkalmazása?

Az alkalmazás segít egyszerűsíteni az Ajax biztonsági rendszereinek karbantartását a telepítők és távfelügyeleti mérnökök számára. Az Ajax PRO Desktop számítógépen és laptopokon érhető el, amelyek Windows 7, 8, 10 operációs rendszeren futnak.

 

 

Az alkalmazás egyszerűsíti az Ajax rendszerek karbantartását a telepítők és távfelügyeleti karbantartók számára.Az Ajax professzionális szoftvereket fejleszt emberközpontú felfogással, és büszkén mutatja be az Ajax Pro Desktop programot. Egy új alkalmazást, amely egyszerűsíti az Ajax rendszerek karbantartását a telepítők és távfelügyeleti karbantartók számára.Csak egy számítógépre és az AJAX PRO Desktop programra van szükség és bármilyen AJAX rendszer beállítható.

Az új alkalmazás a Windows 7/8/10 32 és 64 bites változatok számára készült. Az Ajax Pro Desktopot optimalizáltuk annak érdekében, hogy az alkalmazás gyorsabban működjön még szerényebb számítógépeken is.

  • OS Windows OS 7, 8, 10
  • CPU Intel / AMD 1.2 GHz
  • GPU 3D gyorsító
  • RAM 2 GB
  • ROM 200 Мb

Jellemzők:

  • Használhatóság. A távfelügyeleti mérnökök és a telepítők mostantól különleges eszközökkel rendelkeznek a központok felügyeletére és az ügyfél kérésére történő konfigurálására.
  • Sebesség. Hozzáadhat ezer hubot az alkalmazáshoz, és továbbra is zökkenőmentesen futtatható újraindítás vagy fagyás nélkül. Korábban a telepítőknek olyan egyedi webes verziót kellett használniuk, amelyet nem ilyen nagy terhelésekhez terveztek. Most már teljes körű szakmai eszközökkel is profitálhatnak.
  • Megközelíthetőség. Az Ajax PRO interfésze már egy megszokott kialakítást ad vissza. Az Ajax PRO mobilalkalmazás minden utolsó funkcióját és képességét átruháztuk az Ajax PRO Desktopra, hogy a használhatóság könnyű legyen.
     
  • Evolúciós. A mobilalkalmazáshoz hasonlóan az Ajax Pro Desktop frissítéseket és új szolgáltatásokat kap. Fokozatosan növeljük képességeit. Főbb prioritásaink: macOS változat, adjon hozzá push értesítéseket és tovább optimalizálja a számítógépes erőforrások fogyasztását.

 

Ajax Pro Desktop a munkában:

Gyors keresés. Megtalálhatja a megfelelő hubot több ezer között csak néhány másodpercen belül: egyszerűen adja meg az eszközazonosítót vagy a terület nevét.

 

Megjelenés kezdete: 2018.10.17.

Legolvasottabb híreink

Ajax - Esztétikus, okos, vezetéknélküli

A legjobb választás a felhasználók és a telepítők számára.

Az AJAX riasztórendszer legújabb fejlesztései

Frissített operációs rendszerrel új funkciók érhetők el, Hub 2 Plus központtal még nagyobb létesítményeket lehet védeni, az új MultiTransmitter lehetőséget ad a vezetékes eszközök integrálására.

Ajax MotionCam – Vizuális riasztásellenőrzés pillanatok alatt

A MotionCam egy fényképezőgéppel felszerelt mozgásérzékelő. Több mint egy fotó és gyorsabb, mint egy videó. A MotionCam segítségével a felhasználó és a távfelügyelet is ellenőrizni tudja, hogy mi okozta a riasztást.