Ajax PRO Desktop alkalmazás

 

Miben segít  az Ajax új alkalmazása?

Az alkalmazás segít egyszerűsíteni az Ajax biztonsági rendszereinek karbantartását a telepítők és távfelügyeleti mérnökök számára. Az Ajax PRO Desktop számítógépen és laptopokon érhető el, amelyek Windows 7, 8, 10 operációs rendszeren futnak.

 

 

Az alkalmazás egyszerűsíti az Ajax rendszerek karbantartását a telepítők és távfelügyeleti karbantartók számára.Az Ajax professzionális szoftvereket fejleszt emberközpontú felfogással, és büszkén mutatja be az Ajax Pro Desktop programot. Egy új alkalmazást, amely egyszerűsíti az Ajax rendszerek karbantartását a telepítők és távfelügyeleti karbantartók számára.Csak egy számítógépre és az AJAX PRO Desktop programra van szükség és bármilyen AJAX rendszer beállítható.

Az új alkalmazás a Windows 7/8/10 32 és 64 bites változatok számára készült. Az Ajax Pro Desktopot optimalizáltuk annak érdekében, hogy az alkalmazás gyorsabban működjön még szerényebb számítógépeken is.

 • OS Windows OS 7, 8, 10
 • CPU Intel / AMD 1.2 GHz
 • GPU 3D gyorsító
 • RAM 2 GB
 • ROM 200 Мb

Jellemzők:

 • Használhatóság. A távfelügyeleti mérnökök és a telepítők mostantól különleges eszközökkel rendelkeznek a központok felügyeletére és az ügyfél kérésére történő konfigurálására.
 • Sebesség. Hozzáadhat ezer hubot az alkalmazáshoz, és továbbra is zökkenőmentesen futtatható újraindítás vagy fagyás nélkül. Korábban a telepítőknek olyan egyedi webes verziót kellett használniuk, amelyet nem ilyen nagy terhelésekhez terveztek. Most már teljes körű szakmai eszközökkel is profitálhatnak.
 • Megközelíthetőség. Az Ajax PRO interfésze már egy megszokott kialakítást ad vissza. Az Ajax PRO mobilalkalmazás minden utolsó funkcióját és képességét átruháztuk az Ajax PRO Desktopra, hogy a használhatóság könnyű legyen.
   
 • Evolúciós. A mobilalkalmazáshoz hasonlóan az Ajax Pro Desktop frissítéseket és új szolgáltatásokat kap. Fokozatosan növeljük képességeit. Főbb prioritásaink: macOS változat, adjon hozzá push értesítéseket és tovább optimalizálja a számítógépes erőforrások fogyasztását.

 

Ajax Pro Desktop a munkában:

Gyors keresés. Megtalálhatja a megfelelő hubot több ezer között csak néhány másodpercen belül: egyszerűen adja meg az eszközazonosítót vagy a terület nevét.

Megjelenés kezdete: 2019.06.06.

Legolvasottabb híreink

Ajax okos riasztórendszerek

Tökéletes biztonsági rendszer mindössze pár kattintással. Ismeri az AJAX rendszereket?

Amit az AJAXRÓL tudni kell! - Univerzális okosriasztó

A több európai díjjal is rendelkező AJAX, túlmutat egy egyszerű riasztórendszeren: széleskörű megoldást nyújt otthona védelmére és automatizálására.

Ajax MotionProtect Curtain

Az Ajax MotionProtect Curtain egy vezeték nélküli mozgásérzékelő, amelynek függönylencse nagy távolságokkal és szűk észlelési területen működik.