Ajax OS Malevich 2.12 frissítés!

OS Malevich 2.12


Teljes Hub kontroll, több lehetőség az Ajax szirénáival


Az OS Malevich 2.12 frissítésével az Ajax szirénái figyelmeztetést adnak ajtónyitás esetén, amikor a biztonsági rendszer ki van kapcsolva, ami hasznos lehet egy üzletben vagy magánlakásban.
Az új lehetőségek lehetővé teszik a belépési/kilépési késleltetési értesítések rugalmasabb konfigurálását, beleértve az éjszakai módot is.
 

 

Értesítések a Hub-bal való kommunikáció elvesztéséről az egyik csatornán keresztül


A Hub beállításaiban mostantól kiválaszthatja azokat a kommunikációs csatornákat, amelyekről értesítést szeretne kapni a kapcsolat megszakadása vagy letiltása esetén. Az ilyen értesítéshez maximum 30 perces késleltetést állíthat be.


 

 

Ajtócsengő opció (Chime)


Egy Ajax sziréna és egy érzékelő összerendelésével, analóg csengő imitálható. Pl. tájékoztatja egy adott üzlet alkalmazottait, hogy a vevő belépett az ajtón vagy egy magánház esetén, ha valaki kinyitotta a hátsó ajtót.

 

 


Éjszakai mód


A sziréna beállításaiban az éjszakai üzemmód aktiválásáról és a riasztási késleltetésekről szóló riasztások egyedileg beállíthatóak a bemenetre és a kimenetre is. Ezen figyelmeztetések hangereje is beállítható. Nincs több bosszantó hangjelzés éjszaka!

 

 

Frissítés futtatása


A frissítés automatikusan települ, ha a biztonsági rendszert hatástalanítják és a Hub külső áramforráshoz csatlakozik.

 

Megjelenés kezdete: 2021.10.12.

Legolvasottabb híreink

Ajax - Esztétikus, okos, vezetéknélküli

A legjobb választás a felhasználók és a telepítők számára.

Az AJAX riasztórendszer legújabb fejlesztései

Frissített operációs rendszerrel új funkciók érhetők el, Hub 2 Plus központtal még nagyobb létesítményeket lehet védeni, az új MultiTransmitter lehetőséget ad a vezetékes eszközök integrálására.

Ajax MotionCam – Vizuális riasztásellenőrzés pillanatok alatt

A MotionCam egy fényképezőgéppel felszerelt mozgásérzékelő. Több mint egy fotó és gyorsabb, mint egy videó. A MotionCam segítségével a felhasználó és a távfelügyelet is ellenőrizni tudja, hogy mi okozta a riasztást.