Ajax OS Malevich 2.10

 

Az OS Malevich 2.10 a szakma legjobb gyakorlatait alkalmazza az Ajax biztonsági rendszerben a hamis riasztások leküzdésére. Ezzel a szoftverrel a rendszer eleget tesz a PD 6662: 2017 - a behatolás- és pánikjelző riasztórendszerekre vonatkozó európai szabványokat alkalmazó - dokumentum követelményeinek.

Az OS Malevich 2.10 szoftver jellemzői:

  1. Riasztás megerősítése. A rendszer egy külön eseményt továbbít egy riasztás-fogadó központba a riasztás megerősítésére. A rendszer egy megerősített riasztási állapotot generálhat, ha több behatolási esemény vagy pánik eszköz aktiválódik. A rendszer beállításakor a telepítő kiválasztja azokat az eszközöket, amelyek aktiválása megerősítéshez vezet, és beállítja a riasztások időintervallumát. A szolgáltatás a hub szervizbeállításai között található.
  2. A rendszer riasztás utáni helyreállítása. A szolgáltatás megakadályozza az Ajax élesítését egy korábbi riasztás után. A rendszer élesítéséhez az eseményt egy jogosult felhasználónak kell ellenőriznie és helyreállítania (PRO vagy admin). Ez a szolgáltatás segít a mérnököknek a rendszer állapotának nyomon követésében, mert a riasztás azt jelenti, hogy az objektumot megtámadták, vagy a rendszer nem megfelelően működik. A visszaállítandó riasztások típusait a hub konfigurálásakor adjuk meg.
  3. Kétlépcsős élesítés. A funkció két szakaszra osztja az élesítési folyamatot: kezdeményezés és befejezés. A felhasználók élesítést indíthatnak egy vezérlő eszközzel (SpaceControl vagy KeyPad). Ebben az esetben a rendszer akkor lesz élesítve, amikor egy második fokozatú eszköz elindul. Például az ajtó bezárásakor, amelyre egy DoorProtect telepítve van. A felhasználók az élesítést az Ajax alkalmazásból is kezdeményezhetik: ebben az esetben a rendszer élesedik, ha meghatározott időn belül nem aktiválódik érzékelő.
  4. Eszközök automatikus deaktiválása. A szolgáltatás lehetővé teszi, hogy a rendszer figyelmen kívül hagyja egy érzékelő jelzését, ha az egy meghatározott időn belül nem áll vissza eredeti állapotába. Ez a szolgáltatás akkor hasznos, ha az érzékelő sérült vagy helytelenül van felszerelve, és nincs fizikai hozzáférés a védett objektumhoz. Ezt a szolgáltatást is a hub szervizbeállításai között találja.
  5. A riasztás késleltetése hatástalanításkor. A szolgáltatás lehetővé teszi a riasztási kommunikáció elhalasztását, ha a belépési késleltetés lejárt, és a biztonsági rendszert nem hatástalanították. Amikor a belépési késleltetés lejár, a rendszer helyben riaszt: aktiválja a csatlakoztatott szirénákat, de nem továbbít riasztási eseményt a távfelügyeletnek. Ez további időt biztosít a felhasználóknak a rendszer hatástalanításához anélkül, hogy téves riasztást küldenének a távfelügyelet felé.

 

Megjelenés kezdete: 2021.01.17.

Legolvasottabb híreink

Ajax - Esztétikus, okos, vezetéknélküli

A legjobb választás a felhasználók és a telepítők számára.

Az AJAX riasztórendszer legújabb fejlesztései

Frissített operációs rendszerrel új funkciók érhetők el, Hub 2 Plus központtal még nagyobb létesítményeket lehet védeni, az új MultiTransmitter lehetőséget ad a vezetékes eszközök integrálására.

Ajax MotionCam – Vizuális riasztásellenőrzés pillanatok alatt

A MotionCam egy fényképezőgéppel felszerelt mozgásérzékelő. Több mint egy fotó és gyorsabb, mint egy videó. A MotionCam segítségével a felhasználó és a távfelügyelet is ellenőrizni tudja, hogy mi okozta a riasztást.