Ajax mozgásérzékelők immár igény szerinti fotó funkcióval

 

 

Ajax mozgásérzékelők immár igény szerinti fotó funkcióval

Már rendelhető a vizuális riasztás ellenőrzéssel rendelkező kamerás mozgásérzékelő Ajax MotionCam (PhOD) és MotionCam Outdoor (PhOD) új sorozata.

 

Az új detektormodellek immár a felhasználó kérésére, vagy a rendszer bármely más eszköz-riasztásának aktiválásával készíthetnek fényképeket. A PhOD detektorok külön kaphatók, és speciális jelölésekkel rendelkeznek a csomagoláson és az alkalmazásban.

Az Ajax rendszer felhasználója mostantól korlátozhatja a biztonsági fényképekhez való hozzáférést az adatvédelmi beállításokban. Új adatvédelmi beállítások érhetők el a frissített Ajax alkalmazással és az OS Malevich 2.13-mal.

 

Igény szerinti funkció profiknak

A „Photo on Demand” funkció nemcsak abban segít, hogy a végfelhasználó ellenőrizze, hogy minden rendben van-e a létesítményben, hanem széleskörű professzionális használatra is készült. Az új érzékelők lehetővé teszik a megbízható PRO-felhasználók számára, hogy fényképeket készítsenek felügyeleti célból, vagy a kamera beállításához a telepítés során.

 

 

Fotó forgatókönyv szerint

Az OS Malevich 2.13.1 frissítésével a PhOD detektorok fotókat készíthetnek amikor más rendszereszközök, például tűzérzékelők, szivárgásérzékelők, ajtónyitás-érzékelők aktiválódnak, valamint a pánikgomb megnyomásakor.

 
 

Megjelenés kezdete: 2022.11.17.

Legolvasottabb híreink

Ajax - Esztétikus, okos, vezetéknélküli

A legjobb választás a felhasználók és a telepítők számára.

Az AJAX riasztórendszer legújabb fejlesztései

Frissített operációs rendszerrel új funkciók érhetők el, Hub 2 Plus központtal még nagyobb létesítményeket lehet védeni, az új MultiTransmitter lehetőséget ad a vezetékes eszközök integrálására.

Ajax MotionCam – Vizuális riasztásellenőrzés pillanatok alatt

A MotionCam egy fényképezőgéppel felszerelt mozgásérzékelő. Több mint egy fotó és gyorsabb, mint egy videó. A MotionCam segítségével a felhasználó és a távfelügyelet is ellenőrizni tudja, hogy mi okozta a riasztást.