Ajax MotionProtect Curtain

 

A veszély időben történő észleléséhez határozottan hozzájárul az érzékelő helyes elhelyezése. Tehát felszerelhetjük az udvarban ablakra vagy az ajtóra, vagy társasházban található lakás előterébe. Ha az Ajax MotionProtect Curtain a homlokzaton van, a riasztás a tolvaj belépése előtt megjelenik.

 

 

Az érzékelő felszerelhető az épületen belül vízszintes, inverz vagy szögben is - az érzékelő az non-stop felügyeli az épületet míg az épületen belüli mozgást figyelmen kívül hagyja.

Az egyik alkalmazásként múzeumokat említhetünk - szabadon mozoghatsz a helyiségekben a telepített detektorral, de amint eléred a védett objektumot, a riasztás aktiválódik. Az Antimasking rendszer biztosítja, hogy az Ajax MotionProtect Curtain megfelelően működik éjjel-nappal, és ha az érzékelőt blokkolják, lefestik vagy leragasztják, a készülék azonnal riasztást küld.

 

Az érzékelő tehát felszerelhető:

-Udvaron
-Házban
-Irodában
-Lakásban

Megjelenés kezdete: 2019.06.06.

Legolvasottabb híreink

Ajax PRO Desktop alkalmazás

Most csak egy számítógép és az Ajax PRO Desktop segítségével gyorsan konfigurálhatja a rendszert, módosíthatja a beállításokat, kezelheti a hozzáférés-vezérlést és megtekintheti a védett helyek állapotát.

Ajax okos riasztórendszerek

Tökéletes biztonsági rendszer mindössze pár kattintással. Ismeri az AJAX rendszereket?

Amit az AJAXRÓL tudni kell! - Univerzális okosriasztó

A több európai díjjal is rendelkező AJAX, túlmutat egy egyszerű riasztórendszeren: széleskörű megoldást nyújt otthona védelmére és automatizálására.