Ajax kombinált tűzérzékelők

Ajax kombinált tűzérzékelők

A legmegbízhatóbb tűzvédelmet kínálják a vezeték nélküli Ajax biztonsági rendszer érzékelői, amelyek azonnal figyelmeztetnek a füst jelenlétére, vagy a gyors hőmérséklet-emelkedésre. A kombinált tűz- és szén-monoxid-érzékelő megóv a CO-mérgezéstől.

 

Füstérzékelés és hőmérsékletváltozás

Az Ajax tűzérzékelők füst- és hőmérsékletérzékelést kombinálnak annak érdekében, hogy kiküszöböljék annak veszélyét, hogy a biztonsági rendszer nem érzékeli a füst nélküli tüzet. A beépített hőmérséklet-érzékelő akkor aktiválódik, ha a maximális hőmérséklet eléri a +60°C-ot, vagy ha a helyiség hőmérséklete 30°C-kal emelkedik 30 perc alatt, vagy gyorsabban.

 

     

 

Európai tanúsítási szabványok

A FireProtect és a FireProtect Plus különböző érzékelőket kombinálva véd a téves riasztások ellen és teljes mértékben megfelel a tűzvédelmi szabványoknak. Az érzékelők az EN 14604 szabvány szerint tanúsítottak, ami megerősíti hatékonyságukat a legkülönbözőbb körülmények között is.


Rendszervezérlés

Az Ajax tűzérzékelők előre tájékoztatnak a szükséges elemcseréről és a füstkamra tisztításáról.
  

Megjelenés kezdete: 2022.09.06.

Legolvasottabb híreink

Ajax - Esztétikus, okos, vezetéknélküli

A legjobb választás a felhasználók és a telepítők számára.

Az AJAX riasztórendszer legújabb fejlesztései

Frissített operációs rendszerrel új funkciók érhetők el, Hub 2 Plus központtal még nagyobb létesítményeket lehet védeni, az új MultiTransmitter lehetőséget ad a vezetékes eszközök integrálására.

Ajax MotionCam – Vizuális riasztásellenőrzés pillanatok alatt

A MotionCam egy fényképezőgéppel felszerelt mozgásérzékelő. Több mint egy fotó és gyorsabb, mint egy videó. A MotionCam segítségével a felhasználó és a távfelügyelet is ellenőrizni tudja, hogy mi okozta a riasztást.