Ajax Keypad sorozat - TouchScreen, Keypad Plus, Keypad

Ajax Keypad sorozat - TouchScreen, Keypad Plus, Keypad

Az Ajax riasztórendszerek jelenleg a legkeresettebb vezeték nélküli riasztórendszerek, amelyek új élményt nyújtanak a biztonsági rendszerek felhasználóinak és telepítőinek egyaránt. Felismerték megbízhatóságát, nagyszerű kialakítását, fejlett funkcióit, egyszerű telepítését és használatát, valamint az új eszközökkel és funkciókkal, például tűz- vagy vízérzékeléssel történő bővítések széles skáláját.

 

Az Ajax nagy figyelmet fordít a kezelés egyszerűségére és az alkalmazási igényekhez való könnyű hozzáigazításra. A vezetéknélküli kezelők közül a felhasználók kiválaszthatják azt, amelyik a legjobban illik otthonukhoz vagy üzletükhöz.

A sorozat mindhárom kezelője vezetéknélküli technológián alapul, kétirányú kommunikációval rendelkezik, 868 MHz-en üzemel, elemről működik, fehér vagy fekete színben kapható, bármilyen beltéri alkalmazáshoz illeszthető, és az EN 50131 szerint Grade2 minősített.

AJAX TouchScreen Keypad

A TouchScreen Keypad a legújabb Ajax-modell, amely 2024-ben elnyerte a Red Dot Design Award díját. Az 5”-os kijelzőn keresztül a felhasználók be- és kikapcsolhatják a teljes rendszert vagy annak egy részét, kezelhetik a kijáratokat és vészhelyzeti értesítést küldhetnek. Az AJAX érintőképernyős kezelő beépített RFID-olvasóval (Mifare DESIFire) rendelkezik, amely lehetővé teszi a létesítmény be- és kijáratainak kezelését.

A ThouchSreen kezelő három hitelesítési módszert támogat, így a felhasználók rugalmasan választhatják ki a számukra legmegfelelőbbet – Ajax alkalmazással rendelkező okostelefonon, érintésmentesen belépőkártyával és kulcstartóval, vagy kód segítségével. Minden esemény megjelenik a hírfolyamban, beleértve a felhasználói tevékenységet és a hitelesítési részleteket. Csak az adminisztrátor által jóváhagyott felhasználók rendelkeznek hozzáférési jogokkal. Az érintés nélküli beléptető eszközök (Pass Card vagy a Tag key fob) titkosítottak.


Mindkettő eredeti DESFire® chipekkel van szerelve, és ugyanazt a funkcionalitást, de eltérő burkolatot tartalmaznak, így a felhasználó kiválaszthatja a számára kényelmesebbet. Amikor valaki érintésmentes beléptető eszközöket használ, az rögzítésre kerül az Ajax alkalmazás eseménynaplójában. Az adminisztrátor bármikor visszavonhatja vagy korlátozhatja az érintés nélküli beléptető eszköz hozzáférési jogait. Az érintőképernyős kezelő támogatja a billentyűzetkód (kezelőnként egy), a személyes kód (egyéni minden felhasználó számára) vagy a nem regisztrált személy kódjának használatát.

Az érintőképernyős kezelő egyszerű biztonsági kezelést tesz lehetővé több partíció esetén is. A felhasználó egyetlen érintéssel megtekintheti, hogy mi van élesítve és változtatásokat hajthat végre, legyen szó egy, vagy több partíció biztonságáról, éjszakai üzemmód aktiválásáról vagy egyéb élesítési lehetőségről. Mindez egyszerű és egyértelmű. Minden partíció biztonsági módja elérhető a képernyőn. Az érintőképernyős kezelőn keresztül a felhasználó kezelheti az éjszakai üzemmódot és a teljes rendszer biztonsági üzemmódját.

Ajax Keypad Plus

Az Ajax Keypad Plus egy vezeték nélküli érintős LED kezelő, amely lehetővé teszi a teljes rendszer vagy annak egy részének be- és kikapcsolását, a riasztórendszer és a vészhelyzeti értesítések ki-be kapcsolását. A Keypad Plus a tervezést, a fejlett titkosítási technológiát és a kidolgozott felhasználói élményt ötvözi a legegyszerűbb és legvédettebb biztonságkezelés érdekében.

 

 

AJAX Keypad Plus WH

AJAX Keypad Plus BL

Irányítsa a biztonsági módokat, aktiválja az Éjszakai módot, és kezeljen meghatározott partíciókat egy Pass Card vagy Tag kulcstartó segítségével. Beépített RFID olvasóval rendelkezik, amely támogatja a titkosított érintés nélküli kártyák és kulcstartók használatát. A felhasználók gyors és biztonságos azonosítása érdekében a KeyPad Plus a DESFire® technológiát alkalmazza. Kategóriájában a legjobb érintés nélküli megoldás a felhasználó azonosítására kártya vagy kulcstartó segítségével. A DESFire® az ISO 14443 nemzetközi szabványon alapul, és átfogó 128 bites titkosítást és másolásvédelmet egyesít.

AJAX Keypad

A vezeték nélküli érintős kezelő az Ajax biztonsági rendszer élesítésére/hatástalanítására szolgál. A helyiségbe a bejárati ajtó közelében van felszerelve, hogy gyors hozzáférést biztosítson a rendszerhez.

Az egyetlen különbség az Ajax Keypad és az Ajax Keypad Plus között, hogy a billentyűzet nem támogatja az érintés nélküli hitelesítést, nincs RFID olvasója, így megfelel azon felhasználók számára, akiknek nincs szükségük ilyesmire.

 

 

AJAX Keypad WH

AJAX Keypad BL


Megjelenés kezdete: 2024.06.21.

Legolvasottabb híreink

Ajax - Esztétikus, okos, vezetéknélküli

A legjobb választás a felhasználók és a telepítők számára.

Az AJAX riasztórendszer legújabb fejlesztései

Frissített operációs rendszerrel új funkciók érhetők el, Hub 2 Plus központtal még nagyobb létesítményeket lehet védeni, az új MultiTransmitter lehetőséget ad a vezetékes eszközök integrálására.

Ajax MotionCam – Vizuális riasztásellenőrzés pillanatok alatt

A MotionCam egy fényképezőgéppel felszerelt mozgásérzékelő. Több mint egy fotó és gyorsabb, mint egy videó. A MotionCam segítségével a felhasználó és a távfelügyelet is ellenőrizni tudja, hogy mi okozta a riasztást.