Ajax intelligens beázás elleni rendszer

Ajax intelligens beázás elleni rendszer.

Az Ajax rendszer a beázás megelőzésére is hatékony megoldást kínál. Egy egyszerű mobil értesítéssel megakadályozza, hogy a beázás tönkretegye a falakat, bútorokat, az elektronikát és a padlót.

 

A vízszivárgások és beázások leggyakoribb forrásai:

 • Hibás csatlakozások (pl. WC)
 • Vízvezetékek
 • Vízmelegítők
 • Radiátorok
 • Mosó- és mosogatógépek


A rendszer széles körben alkalmazható

A LeaksProtect vezeték nélküli vízszivárgás érzékelő nem igényel telepítést, évekig üzemel karbantartás nélkül és a nap 24 órájában működik. És ha a létesítmény vízszivárgás elleni rendszerrel rendelkezik, az Ajax automatikusan leállítja a vízellátást. A LeaksProtect vízszivárgás érzékelők, a Relay vagy a WallSwitch és az elektromos szelepek intelligens vízszabályozó és elázás elleni rendszer létrehozására használhatók.

 

Miért az Ajax és nem egy másik beázás elleni rendszer

 • Méretezhetőség
  1-200 LeaksProtect vízszivárgás érzékelő csatlakoztatható a Hub-hoz
   
 • Tartósság
  A legtöbb elázás elleni rendszert elektromos áram táplálja, és autonóm üzemmódban nem működik tovább 1-2 napnál. A LeaksProtect előre telepített akkumulátorral üzemel, akár 5 évig.
   
 • Megbízhatóság
  Az Ajax zavartalan összeköttetést biztosít az összes biztonsági rendszereszköze között, és kétirányú kapcsolatot biztosít 1300m-en, nyílt területen.
   
Megjelenés kezdete: 2021.09.17.

Legolvasottabb híreink

Ajax - Esztétikus, okos, vezetéknélküli

A legjobb választás a felhasználók és a telepítők számára.

Az AJAX riasztórendszer legújabb fejlesztései

Frissített operációs rendszerrel új funkciók érhetők el, Hub 2 Plus központtal még nagyobb létesítményeket lehet védeni, az új MultiTransmitter lehetőséget ad a vezetékes eszközök integrálására.

Ajax MotionCam – Vizuális riasztásellenőrzés pillanatok alatt

A MotionCam egy fényképezőgéppel felszerelt mozgásérzékelő. Több mint egy fotó és gyorsabb, mint egy videó. A MotionCam segítségével a felhasználó és a távfelügyelet is ellenőrizni tudja, hogy mi okozta a riasztást.