Ajax Hub2 riasztóközpont jellemzői

 

Ismerje meg a Hub2-t!

Az új Hub2-vel nem kell többé a biztonsági kamerák kereszttüzében élnie, hogy megtudja, mi indította el a riasztást. Akárcsak az első generáció, a Hub2 megvédi tulajdonát betöréstől, tűztől és víztől. Azonban elődeitől eltérően, az új Ajax központi egység a mozgás riasztásokat a MotionCam érzékelőktől érkező képek sorozatával is megerősítheti. A Hub2 az Ön biztonságát felügyeli, nem a magánéletét.

A Hub2 akár 100 eszközt is kezelhet az Ajax biztonsági rendszerben: mozgás, nyitás, üvegtörés, tűz és vízszivárgás érzékelők, valamint kezelők, relék, intelligens aljzatok és pánikgombok. A két SIM-kártya foglalattal a Hub2 még az olyan távoli helyeken is használható, ahol az internet-kapcsolat instabil. Például egy vidéki házban vagy egy síközpontban.

 


 

 

Védelem, bármely léptékben

A Hub2 ideális eszköz a biztonságos otthonok, irodák, üzletek, vagy akár ipari létesítmények számára. A központ akár 100 Ajax érzékelőt és eszközt képes kezelni, akár 2.000m távolságból. És nem ez a végső határ - a ReX rádiójel-kiterjesztő akár 16km²-re növelheti a Hub lefedettségi területét.

MotionCam — Vezeték nélküli mozgásérzékelő vizuális riasztás-ellenőrzéssel és kisállat-védelemmel


Ne aggódjon többé az apróbb dolgok miatt. A MotionCam pontosan megmutatja, mi indította el a mozgásriasztást: bébiszitter, aki elfelejtette hatástalanítani a riasztót, hiperaktív kutya, vagy az ablakon átmászó betörő.
A biztonsági kamerákkal ellentétben a MotionCam nem sérti az Ön privát szféráját. Az érzékelő csak akkor aktiválja a kameráját, amikor a mozgásriasztás bekapcsol. Senkinek nincs hátsó kapu, hogy hozzáférjen a kamerához és képet készítsen (sem felhasználónak, sem biztonsági cégnek). Biztos lehet benne, hogy a privát szférája sértetlen marad.

  

Megjelenés kezdete: 2020.01.17.

Legolvasottabb híreink

Ajax PRO Desktop alkalmazás

Most csak egy számítógép és az Ajax PRO Desktop segítségével gyorsan konfigurálhatja a rendszert, módosíthatja a beállításokat, kezelheti a hozzáférés-vezérlést és megtekintheti a védett helyek állapotát.

Ajax okos riasztórendszerek

Tökéletes biztonsági rendszer mindössze pár kattintással. Ismeri az AJAX rendszereket?

Amit az AJAXRÓL tudni kell! - Univerzális okosriasztó

A több európai díjjal is rendelkező AJAX, túlmutat egy egyszerű riasztórendszeren: széleskörű megoldást nyújt otthona védelmére és automatizálására.