Ajax Hub Plus központ

 

A riasztkóközpont tulajdonságai

A Hub Plus figyeli az Ajax-érzékelők működését, és rögtön figyelmezteti a tulajdonost és a távfelügyeleti céget riasztás esetén.
Wi-Fi, Ethernet, WCDMA és GSM használatával riasztásokat küldhet a központi megfigyelő állomásnak és a rendszer tulajdonosának.
Elektromos áramkimaradás esetén értesítést küld, és az akkumulátorról legfeljebb 16 óráig működik
Legalább 12 másodpercenként ellenőrzi az érzékelők működésétVédi a nagy területeket.

 

 

A Hub Plus-t úgy tervezték, hogy nagy helyiségeket védjen. Az új, erőteljes processzor és a megnövekedett memóriakapacitás bővítette a riasztóközpont képességeit: akár 150 érzékelő és 50 kamera csatlakoztatható a Hubhoz.

A központ Wi-Fi, Ethernet, WCDMA és GSM hálózatokon keresztül csatlakozhat az internethez. Ezek a funkciók együttesen biztosítják az ultra stabil kapcsolatot és azonnali riasztást a tulajdonos okostelefonjához és a központi megfigyelő állomáshoz.

Multikommunikáció

A Hub Plus GSM-modullal rendelkezik, amelynek két SIM-kártyanyílása van 2G és 3G hálózatok támogatására. Most már két különböző kommunikációs szolgáltató SIM-kártyáját használhatja a kommunikációs hibák elkerülése érdekében. A Hub azonnal átvált 2G és 3G hálózatok között. Ha egy SIM-kártya nem válaszol, a második automatikusan aktiválódik.

Könnyen kezelhető rendszer

A Hub Plus most Wi-Fi modullal rendelkezik, így nem szükséges kábel létrehozása a routerhez való csatlakozáshoz. A vezérlőközpont készen áll arra, hogy egyenesen a dobozból működjön. A mobilalkalmazás segítségével van beállítva, és az érzékelők egyetlen kattintással kapcsolódnak. A készülék csak néhány perc alatt felszerelhető a SmartBracket tartó segítségével.

Megjelenés kezdete: 2019.10.02.

Legolvasottabb híreink

Ajax PRO Desktop alkalmazás

Most csak egy számítógép és az Ajax PRO Desktop segítségével gyorsan konfigurálhatja a rendszert, módosíthatja a beállításokat, kezelheti a hozzáférés-vezérlést és megtekintheti a védett helyek állapotát.

Ajax okos riasztórendszerek

Tökéletes biztonsági rendszer mindössze pár kattintással. Ismeri az AJAX rendszereket?

Amit az AJAXRÓL tudni kell! - Univerzális okosriasztó

A több európai díjjal is rendelkező AJAX, túlmutat egy egyszerű riasztórendszeren: széleskörű megoldást nyújt otthona védelmére és automatizálására.