Ajax Fibra - A biztonsági ipar új etalonjaAjax Fibra - A biztonsági ipar új etalonja

Az új vezetékes technológiával az Ajax ismét feszegeti a betörés-védelmi ipar határait.

 

Az Ajax Fibra egyesíti a vezetékek megbízhatóságát a rádiókapcsolat szabadságával. Akár 2000 méteres csatlakozás, kompatibilitás minden típusú eszközzel, 60 óra működési idő egy 30 eszközből álló rendszerben segédakkumulátorral, fejlett szabotázsvédelem, fényképes ellenőrzés, azonnali értesítések, problémamentes telepítés és távoli konfiguráció alkalmazáson keresztül, vagyis röviden: minden, ami a vezetéknélkülivel lehetséges volt, most már vezetékekkel és Fibrával is elérhető.

Minden, ami a vezeték nélküli Ajax-szal lehetséges volt, most már vezetékekkel és Fibrával is elérhető:

• Akár 2000 méteres kapcsolat
• Kompatibilitás minden típusú készülékkel
• Fejlett szabotázsvédelem
• Fénykép ellenőrzése
• Azonnali értesítések
• Problémamentes telepítés
• Távoli konfiguráció az alkalmazáson keresztül
 

A digitális generáció vezetékes technológiája

Fizikai szinten a Fibra buszkapcsolattal működik: az érzékelők négyeres vezetékkel csatlakoznak a Hubhoz. Az igazi forradalom azonban szoftverszinten van elrejtve. A Fibra kommunikációs protokoll minimális energiát igényel a kétirányú csomagkapcsolt adatátvitelhez, ami nagyobb szabadságot biztosít a rendszer telepítése során a piacon elérhető analóg és digitális megoldásokhoz képest. Egy Fibra vonalra egy vagy több tucat különböző érzékelő, sziréna és billentyűzet csatlakozhat bármilyen kombinációban.

Példátlan energiahatékonyság

A Fibra detektorok energiafogyasztása akár 100-szor alacsonyabb, mint a digitális vezetékes detektorok iparági átlaga. Ez az alacsony energiafogyasztás lehetővé teszi több eszköz csatlakoztatását egyetlen vonalhoz, és hosszabb vezetékes kapcsolatokat tesz lehetővé. A Fibra kommunikáció a TDMA-elv szerint szerveződik, ami rendkívüli autonómiát tesz lehetővé a rendszer számára áramszünet esetén. 30 vezetékes Fibra eszköz 60 órán keresztül működik 7Ah-s segédakkumulátorral. Ez ötször több, mint a Grade 2-höz szükséges, és megfelel a Grade 3 követelményeinek.


Új funkciók a PRO alkalmazásban

A Fibra teljes mértékben megörökölte az Ajax vezeték nélküli felhasználói élményt. Az alkalmazásértesítések átfogó információkat tartalmaznak: eseménytípus, dátum, idő, detektor neve, elhelyezési szoba. Az eszköz címezhetőségének köszönhetően Ön pontosan tudja, mi történik a rendszerben és a létesítményben – még akkor is, ha egy vezetékre tucatnyi érzékelő csatlakozik. Ha ehhez hozzáadja a mozgásérzékelő MotionCam fényképes ellenőrzését, akkor a maximális rendszerinformációt és vezérlést kapja kézhez.


Az Ajax Fibra riasztórendszer telepítéséhez előzetes tanúsítás szükséges. A tanúsítási lehetőségekkel kapcsolatos további információkért forduljon ügyfélszolgálatunkhoz.
 

Megjelenés kezdete: 2022.11.01.

Legolvasottabb híreink

Ajax - Esztétikus, okos, vezetéknélküli

A legjobb választás a felhasználók és a telepítők számára.

Az AJAX riasztórendszer legújabb fejlesztései

Frissített operációs rendszerrel új funkciók érhetők el, Hub 2 Plus központtal még nagyobb létesítményeket lehet védeni, az új MultiTransmitter lehetőséget ad a vezetékes eszközök integrálására.

Ajax MotionCam – Vizuális riasztásellenőrzés pillanatok alatt

A MotionCam egy fényképezőgéppel felszerelt mozgásérzékelő. Több mint egy fotó és gyorsabb, mint egy videó. A MotionCam segítségével a felhasználó és a távfelügyelet is ellenőrizni tudja, hogy mi okozta a riasztást.