Ajax - Intelligens professzionális biztonsági rendszer

Ajax - Intelligens professzionális biztonsági rendszer

Az Ajax Systems Európa legnagyobb biztonságtechnikai rendszerek gyártója, amely hardveres és szoftveres megoldásokat fejleszt a biztonság és a kényelem érdekében.

A termékcsalád több mint 70 vezetékes és vezeték nélküli eszközből áll, amelyek a tökéletes beltéri és kültéri biztonságot és a mindennapi életvitel egyszerűsítését szolgálják. Az Ajax biztonsági rendszer olyan eszközöket tartalmaz, amelyek a lakó- és kereskedelmi ingatlanokat védik a behatolás, tűz és vízszivárgás ellen. A rendszer támogatja a riasztások vizuális ellenőrzését és az automatizálási forgatókönyvek végrehajtását. Az intelligens otthoni eszközök széles választéka, a levegőminőség ellenőrzése és világítás vezérlése a felhasználói kényelem automatizálását szolgálja.

Hogyan működik az Ajax?


Vezetékmentes. Az Ajax vezeték nélküli eszközök az Ajax Systems által kifejlesztett Jeweller rádiós protokollon keresztül kommunikálnak. Ez a protokoll biztosítja a kétirányú kommunikációt, akár 2000 m-es működési hatótávolsággal és nagy energiahatékonysággal - az érzékelőkben lévő elemek élettartama 5-7 év.

Extra megbízható. Az Ajax megfelel az európai EN 50131 biztonsági szabványnak, és Grade 2 tanúsítvánnyal rendelkezik, ami azt jelenti, hogy a rendszerek ellenállnak a speciális felszereléssel rendelkező tapasztalt támadóknak. A központi egységek (hubok) a szabadalmaztatott Malevich operációs rendszerrel működnek, amely nem omlik össze és nem képes vírust elkapni.

Problémamentes telepítés. A konfigurációs folyamat gyors és problémamentes - a tapasztalt szakemberek pillanatok alatt és minimális beavatkozással állítják be a rendszert. Az eszközök a QR-kód beolvasásával csatlakoznak a hubhoz az Ajax alkalmazással. Ez a folyamat kevesebb mint egy percet vesz igénybe.

Könnyű használni. Az Ajax mobilalkalmazáson keresztül (iOS, Android) a világ bármely pontjáról teljes mértékben vezérelhető - az informatív értesítések mindig tudatában vannak a felhasználóknak, hogy otthonuk vagy üzletük biztonságban van. Vannak geolokációs emlékeztetők is, amelyek segítenek élesítve tartani a rendszert.

Intelligens otthoni automatizálás. Az Ajax kényelmet és termelékenységet szolgáló eszközei közé tartoznak az intelligens kapcsolók, a levegőminőség-érzékelők, az intelligens dugaljak és más automatizálási eszközök. Ezek lehetővé teszik a helyszín áramellátásának, illetve bizonyos elektromos készülékek vagy a világítás vezérlését az Ajax mobilalkalmazáson keresztül.

Professzionális távfelügyelet. Az Ajax az összes népszerű központi távfelügyeleti állomáshoz csatlakozik a Contact ID / SIA szabványokon keresztül.

A cégről
Az Ajax Systems a professzionális biztonsági rendszerek legnagyobb európai gyártója. A termékcsalád több mint 70 vezeték nélküli és vezetékes eszközből áll, amelyek a tökéletes biztonságot, valamint a kényelmet és a termelékenységet szolgáló termékeket kínálnak. Az Ajax 169 országban több mint 2.500.000 embert véd, és világszerte több mint 150.000 biztonsági szakember választása lett.

Megjelenés kezdete: 2023.09.12.

Legolvasottabb híreink

Ajax - Esztétikus, okos, vezetéknélküli

A legjobb választás a felhasználók és a telepítők számára.

Az AJAX riasztórendszer legújabb fejlesztései

Frissített operációs rendszerrel új funkciók érhetők el, Hub 2 Plus központtal még nagyobb létesítményeket lehet védeni, az új MultiTransmitter lehetőséget ad a vezetékes eszközök integrálására.

Ajax MotionCam – Vizuális riasztásellenőrzés pillanatok alatt

A MotionCam egy fényképezőgéppel felszerelt mozgásérzékelő. Több mint egy fotó és gyorsabb, mint egy videó. A MotionCam segítségével a felhasználó és a távfelügyelet is ellenőrizni tudja, hogy mi okozta a riasztást.