Ajax - Esztétikus, okos, vezetéknélküli

 

Az Ajax riasztó telepítéséhez mindössze egy ember, pár óra és egy csavarbehajtó szükséges. Az új megoldások lehetővé teszik, hogy a riasztórendszer telepítése pár óra alatt elvégezhető legyen. Az Ajax riasztórendszer könnyen kezelhető a telefonos applikációról. A telepítő pillanatok alatt beprogramozhatja és megtaníthatja a rendszer használatát az ügyfél számára. Az Ajax maximális profitot termel a telepítőnek és egyben olcsóbb az ügyfélnek.

 



 

Ajax Hub – Professzionális vezetéknélküli riasztórendszer

A legjobb választás a felhasználók és a telepítők számára. Az Ajax vezeték nélküli riasztórendszer megfelel a legszigorúbb biztonsági követelményeknek, az eszközök Mabisz minősítésűek és Grade2 fokozatúak.



A rendszer lelke

Az Ajax Hub végzi a kommunikációt az Ajax eszközökkel, a távfelügyelettel és a felhasználókkal egyaránt. Ezért a legbiztosabb szabotázs elleni védelemmel lett ellátva. Áramszünet esetén a beépített akkumulátorról üzemel. Ethernet hálózatvesztés esetén mobil interneten keresztül tartja a kapcsolatot. Jelzavarás esetén váltja a frekvenciát

Ha egy eszköz nem kommunikál a Ajax Hub-bal azonnal értesítést küld / riaszt. Az OS Malevich véd a rosszindulatú szoftverek, vírusok támadásai ellen. Az Ajax Cloud biztosítja a túlterhelés mentes működést.

Vezetéknélküli kommunikáció

Saját fejlesztésű Jeweller rádió protokoll segítségével az Ajax Hub akár 2.000 méteres távolságból is képes kommunikálni az Ajax eszközökkel. A kommunikáció minden eszköz esetében két irányú és több sávos, ha a Hub és valamelyik Ajax eszköz között a kommunikáció megszakad, akkor első sorban frekvencia sávot váltanak az eszközök és ha a kommunikáció nem jön helyre, azonnal riaszt a rendszer.

Áram ellátás akkumulátorról

Az Ajax eszközök akkumulátorról üzemelnek. Ezt szem elött tartva lett kifejlesztve az energiahatékony Jeweller rádió protokoll, amely lehetővé teszi az eszközök számára, hogy akkumulátorról, akár 7 évig üzemelhessenek. Okostelefonról vezérelhető

Az Ajax riasztórendszer egyszerűen üzembehelyezhető, felügyelhető és karbantartható egyetlen applikáció segítségével. Az Ajax riasztórendszer használatához nem szükséges tasztatúra vagy távirányító. Egy telefonos applikáció segítségével a teljes rendszer elérhető.

Miért jó választás a telepítők számára?

Az Ajax az egyik leggyorsabban telepíthető riasztórendszer
Az Ajax Starter kit telepítése és beüzemelése kevesebb mint 30 perc alatt elvégezhető

Nagyobb Profit
A vásárlást követő első évben a felhasználók 67 %-a bővíti a meglévő rendszerét további eszközökkel, mint tűz és vízszivárgás detektorok

Professzionális szoftver

Az Ajax riasztórendszer egyszerűen üzembe helyezhető, felügyelhető és karbantartható az applikációk és szoftverek segítségével

Egyszerűen eladható
Az Ajax riasztórendszer érthető és átlátható, így a végfelhasználó is érti, hogy mit kap a pénzéért cserébe

Könnyedén tervezhető

Az Ajax riasztó eszközei és funkciói átláthatók, így pillanatok alatt megtervezhető egy teljes riasztórendszer

 

 

forrás:https://ajax-riaszto.hu/


 

Megjelenés kezdete: 2020.06.19.

Legolvasottabb híreink

Az AJAX riasztórendszer legújabb fejlesztései

Frissített operációs rendszerrel új funkciók érhetők el, Hub 2 Plus központtal még nagyobb létesítményeket lehet védeni, az új MultiTransmitter lehetőséget ad a vezetékes eszközök integrálására.

Ajax MotionCam – Vizuális riasztásellenőrzés pillanatok alatt

A MotionCam egy fényképezőgéppel felszerelt mozgásérzékelő. Több mint egy fotó és gyorsabb, mint egy videó. A MotionCam segítségével a felhasználó és a távfelügyelet is ellenőrizni tudja, hogy mi okozta a riasztást.

Ajax OS Malevich 2.10

Malevich 2.10: A szoftver, ami megnyeri a harcot a hamis riasztások ellen. Az OS Malevich 2.10 a szakma legjobb gyakorlatait alkalmazza az Ajax biztonsági rendszerben a hamis riasztások leküzdésére.