Ajax tudástár

Hogyan működnek az Ajax termékek, hogyan épülnek fel a rendszerek? Mit kell tenni egy-egy beüzemelésnél? Milyen újításokkal, érdekességekkel szolgál a márka? Videóinkból és egyéb anyaginkból kiderülnek a válaszok. Használati útmutatókkal, termékismertetőkkel szolgálunk, hogy könnyebben kiigazodj a termékek kezelésében.

Videótár

AJAX HUB WH

AJAX HUB WH

AJAX DOORPROTECT BL

AJAX DOORPROTECT BL

Védelem és házautomatika

Vezérelje otthonát riasztójával egyszerűen! Fűtésvezérlés, világításvezérlés, komplett otthonautomatika.

Kényelmes otthon, maximális védelem

Otthonvezérlés mobilról, maximális védelem - Ismerje meg az Ajax riasztógyártót, amely a riasztórendszerek új generációját képviseli. Hogy pontosan mit is jelent az, hogy "új generáció", és ez hogyan kapcsolódik az otthonautomatikához, az a videóból kiderül!

További tartalmak eléréséhez jelentkezzen be!

Felhívjuk kedves látogatóink figyelmét, hogy a jelen menüponthoz tartozó tartalmak csak előzetesen jóváhagyott regisztráció után tekinthetőek meg.

Illetve ha Ön már regisztrált felhasználónk, kérjük, jelentkezzen be!

Bejelentkezés

Regisztráció

Regisztrációját gyorsan és könnyedén elvégezheti, néhány egyszerű adat megadásával. Regisztráció esetén hozzájuthat kiegészítő anyagainkhoz, AMC termékvideóinkhoz, hasznos dokumentációinkhoz is.

Elfelejtett jelszó

Írja be e-mail címét az alábbi mezőbe. Perceken belül elküldjük Önnek jelszavát, amellyel ismét bejelentkezhet az oldalra